Nieuws
Mini League Welpen van start !
Pupillen - dinsdag 25 september 2018
Natuurlijk is iedereen benieuwd of ons eerste elftal het komend seizoen erin zal slagen te promoveren, maar hoe spijtig ook voor hun, zullen de meeste ogen toch gericht zijn op onze Welpen in de Mini League Voorne-Putten en Rozenburg. Aanstaande zaterdag openen onze jongste voetbaltalenten deze competitie thuis tegen hun leeftijdgenoten van Vlotbrug. Al weken is hoofdtrainer Marco met zijn assistenten bezig om ons toekomstige keurkorps klaar te stomen voor deze Champions League onder de Welpen. Kom daarom aanstaande zaterdag kijken in hoeverre zij daarin geslaagd zijn. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat ze dit seizoen minimaal mee gaan strijden om de bovenste plaatsen. De thuiswedstrijden zullen allemaal om 11.00 uur beginnen, dus zet ze vast in uw agenda.
Hieronder en bij de rubriek "Programma" vinden jullie het complete programma van deze Mini League voor de winterstop.
Lees verder >>
Voor u gelezen : Peter Hoek en zijn SCO ’63 gaan voor promotie
Senioren - maandag 24 september 2018
Op de website GrootNissewaard.nl staat het volgende artikel, wat we jullie uiteraard niet wilde onthouden :

Een nieuw voetbaljaar biedt weer nieuwe kansen. Zo spreekt ook de technische staf van SCO '63 haar ambities uit. 'Vorig jaar eindigden we als vierde, maar hadden we niets, dit jaar is de stelling dat we duidelijk gaan voor promotie', zegt Peter Hoek voor niets minder te willen gaan dan voor het beoogde doel, de derde klasse.
Lees verder >>
Els Kouwenberg
Kantine - zondag 23 september 2018
Onze vaste kantinemedewerkster Els Kouwenberg is afgelopen donderdag geopereerd aan haar rug. Hierdoor zullen we Els een tijdje moeten missen achter de bar. Inmiddels is Els weer thuis om in alle rust te herstellen.
Namens het bestuur hebben we Els een mooi boeket bloemen gestuurd, waar ze ons via deze site voor wilt bedanken.
Wij wensen Els een voorspoedig herstel en hopen haar snel weer op de club te verwelkomen.

Lees verder >>
Tweede wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - woensdag 19 september 2018
Aanstaande vrijdag 21 september is er de tweede wedstrijddag van onze 7 tegen 7 competitie. De eerste speelronde heeft aangetoond dat de nieuwe teams een welkome en sportieve versterking betekenen, dus wellicht gaat er een ander team dit jaar met de sportieve eer strijken. Verder is reeds duidelijk geworden dat binnen beide poules de verhoudingen wel eens heel anders kunnen gaan liggen dit seizoen en dat er het komend seizoen vele spannende wedstrijden zullen gaan volgen. We nodigen jullie dan ook graag uit om dat deze vrijdagavond met eigen ogen te komen aanschouwen.
SCO’63 in bekerderby langs Botlek
Senioren - dinsdag 18 september 2018
SCO’63 heeft de bekerderby tegen Botlek met 2-3 gewonnen. SCO’63 nam voor rust al een 0-2 voorsprong. Aschraf Rahil opende score waarna oud-Botlek speler Patrick Monteiro er 0-2 van maakte.
Vlak voor rust moest Botlek door met tien man nadat Jorn Berkelaar het veld moest verlaten met twee keer geel.
Na rust knokte Botlek zich terug via een doelpunt van Patrick Klaris. Walid Ahmed bracht de marge weer op 2 doelpunten verschil door de 1-3 aan te tekenen.
Vlak voor tijd maakte Jordy de Winter nog de 2-3 maar dit doelpunt kwam te laat om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Door deze overwinning is SCO'63 op doelsaldo boven HWD en bovenaan in hun poule geëindigd en hebben zij zich hiermede geplaatst voor de volgende ronde van de beker.
Barmedewerkers in het nieuw dankzij Malo Fashion
Kantine - donderdag 13 september 2018
Malo fashion heeft onze kantinemedewerkers voorzien van nieuwe polo's
Hiervoor zijn wij Samuel van Dam en Malo fashion erg dankbaar.

Lees verder >>
Wedstrijdverslagen
Algemeen - maandag 10 september 2018
In het linkermenu is een nieuw item opgenomen: Wedstrijdverslagen. Dit geeft toegang tot alle ingezonden wedstrijdverslagen. De nieuwste wedstrijdverslagen worden in de rechterkolom vermeld (met een directe link naar het verslag).
Het nieuwste verslag van JO10-1 is daar terug te vinden.

BINGO bij SCO'63
Kantine - maandag 10 september 2018
Op vrijdagavond 14 september aanstaande organiseert SCO'63 weer een gezellige geldbingo.
Als je wilt komen stuur dan een e-mail naar: SCO63BINGO@GMAIL.COM en vermeld daarin je telefoonnummer en met wie je wilt komen.
Uiteraard is er gezellige muziek, en met een hapje en een drankje maak je je avondje uit compleet!
Wie weet pak jij de hoofdprijs van € 200,- of een van de vele andere geldprijzen.
Lees verder >>
Algemene ledenvergadering
Algemeen - zondag 9 september 2018
Om diverse redenen is het helaas niet mogelijk de algemene ledenvergadering zoals te doen gebruikelijk aan het begin van het seizoen te houden. Deze vergadering zal derhalve plaatsvinden op vrijdag 23 november 2018 in ons clubgebouw. aanvang 20.00 uur.

De agenda voor deze vergadering wordt zo spoedig mogelijk op de website bekend gemaakt.
Houdt deze avond alvast vrij en maak van deze gelegenheid gebruik om uw stem te laten horen.
7 tegen 7 competitie weer van start !
Senioren - dinsdag 4 september 2018
Aanstaande vrijdagavond 7 september is het weer zover, de start van het nieuwe seizoen van onze 7 tegen 7 competitie. Dit seizoen gaan we wederom van start met maar liefst 20 teams, die weer opgesplitst zijn in 2 poules van 10 teams, waarbij de ene poule de Eredivisie is en de andere poule de Eerste Divisie. Na het spelen van een halve competitie hebben we in het voorjaar de eindronde, waarbij er met behulp van een heuse promotie- en degradatieregeling de definitieve beslissingen zullen vallen. De aanvang van de wedstrijden is zoals vanouds om 19.45 uur, 20.40 uur en om 21.35 uur. Het complete programma kunnen jullie elders op de site bij de rubrieken "7 tegen 7" en "Programma" terugvinden. Na de wedstrijden is er weer gezellige muziek en zal ook de inwendige mens niet vergeten worden. Dus kom om de 2 weken weer op de vrijdagavond allemaal naar het sportpark, het belooft weer een beregezellig seizoen te worden.
Fraai zege JO10-1
Pupillen - zondag 2 september 2018
Ons JO10-1-elftal heeft in hun eerste bekerwedstrijd een fraaie zege behaald op SC Botlek JO10-2. Na een 11-2 ruststand in hun voordeel werd er in de 2e helft lustig verder gescoord en uiteindelijke een 17-2 overwinning behaald.
Hierbij een wedstrijdverslag van hun trainer Ferry.
Lees verder >>
De nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen
Pupillen - maandag 27 augustus 2018
Het amateurvoetbal is in het seizoen 2017/’18 gestart met de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Na een uitvoerig onderzoeks- en aanlooptraject spelen de onder 8- en onder 9-pupillen voortaan in een 6 tegen 6 wedstrijdvorm op een aangepast kwart veld.

Vanaf het seizoen 2018/’19 start fase 2 van de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. De onder 10 pupillen spelen vanaf dan ook in een 6 tegen 6 wedstrijdvorm. De onder 11 en onder 12 pupillen spelen vanaf dit seizoen hun wedstrijden in een 8 tegen 8 wedstrijdvorm op een aangepast half veld.

Door op kleinere velden en in kleinere teams te spelen komen kinderen vaker aan de bal en gaan ze meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Het spelen op een kleiner veld sluit bovendien beter aan op de belevingswereld van deze kinderen. Dit alles draagt bij aan het uiteindelijke doel: het vergroten van het spelplezier en de ontwikkeling van deze pupillen.
SCO'63 wint Dolf Stolk toernooi
Voetbal - zaterdag 25 augustus 2018
SCO'63 heeft de 5e editie van het inmiddels traditionele Dolf Stolk toernooi gewonnen.
Na de eerste wedstrijd tegen het sterk verjongde en vernieuwde Piershil met 7-1 te winnen waren onze mannen in de finale wedstrijd met 2-0 te sterk voor D.H.C. uit Delft.
Zoals ieder jaar was de familie van Dolf weer uitgenodigd als speciale gasten, en waren zij betrokken bij het nemen van de aftrap van de finale wedstrijd en de prijsuitreiking.
Lees verder >>
Komend weekend toernooiweekend bij SCO'63
Senioren - maandag 20 augustus 2018
Het aankomende weekend van 25 en 26 augustus worden er het hele weekend toernooien voor de senioren afgewerkt.

Om te beginnen zal er op zaterdag 25 augustus bij SCO’63 alweer de vijfde editie van het Dolf Stolk Toernooi plaatsvinden. Dit toernooi wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan één van de oprichters en ereleden van SCO’63. In deze lustrumeditie zal voor het eerst het volledige toernooi op één dag worden afgewerkt.
Het programma ziet er als volgt uit:

13.00 uur : SCO’63 ZA1 – Piershil 1 en Besiktas 1 - DHC Combinatie
14.45 uur : SCO'63 ZA1 - DHC Combinatie en Piershil 1 - Besiktas 1

De dag erna op zondag 26 augustus is het de beurt aan onze lagere senioren. Op deze dag vindt namelijk het traditionele Stijve Spieren Toernooi plaats. Diverse teams van binnen en buiten SCO'63 zullen erachter gaan komen hoe het na het zomerreces met de conditie gesteld is. Zoals de naam van het toernooi al aangeeft zullen de spieren bij de meesten echter nogal stijf zijn. Het gaat deze dag dan ook niet zo zeer om de toernooiwinst maar meer om de gezelligheid.
Spijkenisse O21 wint Spijkenisse toernooi
Voetbal - zondag 19 augustus 2018
Geschreven door Ronald de Groot

Het Spijkenisse Toernooi verliep dit jaar qua eindstand voor SCO '63 minder dan de voorgaande jaren. Het jaarlijkse toernooi, nu gehouden op het eigen Sportpark Oostbroek , werd besloten met een 4e plek.
Lees verder >>
Spijkenisse toernooi 2018
Voetbal - zaterdag 18 augustus 2018
9e Spijkenisse toernooi bij v.v. SCO’63

Op 16 en 18 augustus a.s. zal voor de 9e keer het Spijkenisse toernooi worden gehouden.
Gastheer voor deze editie is v.v. SCO’63 gelegen aan de Plaatweg 2 in Spijkenisse.


Lees verder >>

eerstvolgende competitiewedstrijd
zaterdag 6 oktober 2018
Aanvang: 14:30 uur
SCO’63 ZA1-Goudswaardse Boys 1
Sportpark Oostbroek
SPIJKENISSE
uitslagen en stand
 
de wedstrijdbal is geschonken door:
http://www.bakker-berkman.nl/
info@bakker-berkman.nl

 
bij de wedstrijd
SCO’63 ZA1 - Goudswaardse Boys 1
Remy Wuister

vrijdag 21 september 2018
Team Laco/Nooteboom - Glashandel Hamerslag1-4
Team Solo - Sporting Beer3-1
Golden Oldies - FC Wijnbar2-3
Estranxeiros - Lazio Coma1-8
Het Vierde - KVDZ2-11
Niet te Kloppen - Bakro International Transport2-4
Voetbalteam NTS - WZVF2-4
Northside - FC Knudde3-2
BarBiertje - N.T.O.10-3
Vitae Pijnbestrijding - Team Cultieflex4-1
zaterdag 22 september 2018
SCO'63 JO 10-1 - Smitshoek JO 10-78-3
Kethel Spaland JO 11-4 - SCO'63 JO11-13-2
SCO'63 JO 11-2 - Hekelingen JO 11-52-2
SCO'63 JO 15-1 - Hekelingen JO 15-30-7
VFC JO 8-7 - SCO'63 JO8-11-16
SCO'63 JO 19-1 - Vierpolders JO 19-13-2
SJC JO 13-3 - SCO'63 JO13-M1uitg.
SCO'63 ZA1 - Hekelingen 11-2
Poortugaal 4 - SCO'63 ZA21-0
SCO'63 ZA3 - Stellendam 3uitg.
Vierpolders 3 - SCO'63 ZA4afg.
Hekelingen 6 - SCO'63 ZA56-6
zondag 23 september 2018
SCO'63 ZO1 - Feyenoord 3uitg
SCO'63 ZO2 - Victoria'04 42-0
SCO'63 ZO3 - Meeuwenplaat 415-2

9-11-2018Bingo
23-11-2018Algemene Ledenvergadering
14-12-2018Kerstklaverjassen

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters

zaterdag 15 september 2018
SCO '63 JO10-1 - Hekelingen JO10-4
maandag 22 oktober 2018
SCO '63 JO10-1 - Smitshoek JO10-7