Nieuws
Afgelasting trainen op woendag
Algemeen - woensdag 23 januari 2019
In verband met het koude weer en de overvloedige hoeveelheid sneeuw op het hoofdveld zijn alle trainingen voor de woensdag afgelast.
De vereniging zal dan ook woensdagavond gesloten zijn.
Voorjaarsreeks Jeugd 2019
Jeugd - vrijdag 18 januari 2019
Het komende weekeinde zijn de jeugdelftallen nog vrij, maar vanaf zaterdag 26 januari 2019 gaat de voorjaarsreeks van start. Net als afgelopen jaren worden de teams voor de voorjaarsreeks ingedeeld op basis van de eindstanden van 10 december 2018. Bij het indelen van de voorjaarsreeks gaat de KNVB er in eerste instantie vanuit dat de teams die uitkomen in de najaarsreeks ook weer meedoen aan de voorjaarsreeks. Teams die zich gedurende de najaarsreeks hebben teruggetrokken, worden vanzelfsprekend niet meer ingedeeld.
Voor het programma van de komende weken verwijzen we jullie naar het programmagedeelte op de website.
Nieuwe aktie bij Jumbo Spijkenisse
Algemeen - vrijdag 11 januari 2019
Beste leden,

Vanaf 16 januari gaan wij samen met JUMBO Vlinderveen, JUMBO Hadeychplaats en JUMBO Vlinderveen van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO’s sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Lees verder >>
BINGO bij SCO'63
Kantine - zondag 6 januari 2019
Op vrijdagavond 11 januari aanstaande organiseert SCO'63 weer een gezellige geldbingo.
Als je wilt komen stuur dan een e-mail naar: SCO63BINGO@GMAIL.COM en vermeld daarin je telefoonnummer en met wie je wilt komen.
Uiteraard is er gezellige muziek, en met een hapje en een drankje maak je je avondje uit compleet!
Wie weet pak jij de hoofdprijs van € 200,- of een van de vele andere geldprijzen.

Lees verder >>
Trainingen beginnen weer op Maandag 7 Januari
Voetbal - donderdag 3 januari 2019

Beste Sporters

Nu alle feestdagen weer voorbij zijn en de meeste van ons zich tegoed hebben gedaan aan iets te overmatig eten en drinken, word het weer de hoogste tijd om de extra aangekomen pondjes eraf te gaan trainen om zo weer top fit te zijn voor de aanvang van het tweede gedeelte van de competitie. Daarom is het belangrijk dat een ieder van jullie weer met de trainingen begint, en wel vanaf maandag 7 januari voor de jeugd en 8 en 9 januari voor de selectie en lagere senioren elftallen.

GELUKKIG NIEUWJAAR !
Algemeen - dinsdag 1 januari 2019
Mede namens het bestuur willen we iedereen bij SCO'63 een gezond, gelukkig en sportief succesvol 2019 toewensen.
Tot ziens op de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari in onze kantine.
Nieuwjaarsreceptie 5 januari 2019
Algemeen - vrijdag 28 december 2018
Het bestuur van SCO'63 wil u langs deze weg van harte uitnodigen voor de Nieuwjaarsreceptie, welke zal worden gehouden op zaterdag 5 januari aanstaande.
Voorafgaand aan deze receptie, zal er om 13.30 uur een 7 tegen 7 Nieuwjaarstoernooi worden gespeeld tussen diverse teams van oude en huidige SCO'63-spelers.
Aansluitend zal de Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden, welke gehouden zal worden vanaf 16.00 uur in de kantine van SCO'63.
Iedereen is van harte welkom.
Selectie SCO'63 wenst u prettige feestdagen
Algemeen - maandag 24 december 2018

Bericht van trainer Peter Hoek

De technische staf en de spelers van het 1e elftal wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
Lees verder >>
Fijne feestdagen
Algemeen - maandag 24 december 2018

Het bestuur van SCO'63 wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief en gezond 2019
Lees verder >>
Club van 25
Algemeen - maandag 24 december 2018
Hierbij bedanken wij de club van 25 voor de bijdragen voor het sinterklaasfeest en kerstfeest,
En de ouders van de jeugd die voor diverse hapjes hebben gezorgd.
Door dit is het een geweldige feestdagen geweest.

Bijdrage 2018

Mei 2018 bijdragen kampioen feest JO19-1
Mei 2018 bijdragen kampioen feest Zaterdag 6
Juni 2018 bijdragen Beker finale feest JO9-1
November 2018 bijdragen Sinterklaas
December 2018 bijdragen kerstmaaltijden

Namens bestuur.
Lees verder >>
SCO'63 Zondag 3 Winterkampioen !
Senioren - zondag 23 december 2018
Hoeveel de meeste voetballers al hun schoenen in het vet hebben gezet voor de komende winterstop, moesten onze mannen van Zondag 3 vandaag nog hun voetbalveters strikken voor de onvervalste topper tegen Blijdorp uit. Gelukkig hadden zij hun kampioensvorm nog even vastgehouden want de medekoploper werd op een duidelijke 5-1 nederlaag getrakteerd. Door deze mooie overwinning is het elftal ook nog eens winterkampioen geworden !
Hoewel het wellicht wat vroeg is om de boerenkar al van stal te halen is in ieder geval één medekampioenskandidaat op voldoende achterstand gezet. Het is jammer dat de andere topper van vorige week tegen Transvalia door de overvloedige sneeuwval werd afgelast.
Deze wedstrijd tegen de enige overgebleven concurrent wordt pas op 24-2-2019 ingehaald. Wij hebben er echter het volste vertrouwen in dat ook deze krachtmeting in winst wordt omgezet.
Voorjaarsreeks Jeugd 2019
Jeugd - zaterdag 22 december 2018
De eerste helft van het seizoen 2018/’19 zit er op. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.
Net als afgelopen jaren worden de teams vanaf begin december weer opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. De basis van de herindeling is gebaseerd op de eindstanden van 10 december 2018. Bij het indelen van de voorjaarsreeks gaan wij er in eerste instantie vanuit dat de teams die uitkomen in de najaarsreeks ook weer meedoen aan de voorjaarsreeks. Teams die zich gedurende de najaarsreeks hebben teruggetrokken, worden vanzelfsprekend niet meer ingedeeld.

Wanneer teams nog wedstrijden uit de najaarsreeks willen spelen die niet meer door de KNVB ingepland kunnen worden, is het uiteraard toegestaan om onderling een datum af te spreken om de wedstrijd alsnog te spelen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 25 januari. Als de thuisspelende vereniging dit via de wedstrijdsecretaris aan de KNVB doorgeeft, wordt de wedstrijd alsnog ingepland. De uitslagen worden niet meer meegenomen voor het herindelen van de teams, maar wel voor de eindstand van de najaarscompetitie.

Lees verder >>
Kerstdiners groot succes !
Kantine - vrijdag 21 december 2018
Langs deze weg willen we namens iedereen bij SCO'63 alle mensen bedanken die hebben geholpen bij de kerstdiners. Met name door hun bijdrage waren de maaltijden ook dit jaar weer een groot succes. De gerechten die ons voorgeschoteld werden waren zeer smaakvol, waarvoor we de bereiders ervan nog eens extra willen complementeren. Verder willen we de diverse sponsors bedanken dat zij dit alles mede mogelijk hebben gemaakt. Het doet ons enorm deugt dat deze echte en unieke SCO'63-traditie op deze wijze in stand wordt gehouden.
KERSTVAKANTE 2018
Voetbal - donderdag 20 december 2018
In de periode van 17 december 2018 t/m 06 januari 2019 zullen er in verband met de Kerstvakantie geen trainingen zijn.
Met uitzondering van de Kerstdiners op 17 en 19 december en de Nieuwjaarswedstrijd/receptie op 5 januari zal ook de kantine in deze periode gesloten blijven.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief maar vooral gezond 2019 toe zien u graag tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 05 januari 2018 om 16.00 uur.
Vrijwilligerswerk tijdens WW-uitkering in 2019 verruimd
Algemeen - woensdag 19 december 2018
Wie een WW-uitkering ontvangt, heeft vanaf 1 januari 2019 meer mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Dan kunnen mensen met een WW-uitkering ook vrijwilligerswerk doen bij organisaties of instellingen die zonder winstoogmerk opereren. Daardoor kunnen zij straks bijvoorbeeld als vrijwilliger helpen bij sportverenigingen.
Nu kunnen mensen (deels) gekort worden op hun WW-uitkering als zij vrijwilligerswerk willen doen bij organisaties zonder ANBI-of SBBI-status, zelfs als die organisaties geen commerciële doeleinden hebben. Dat gaat straks veranderen, waardoor bijvoorbeeld ook lokale buurtinitiatieven en vakbonden in aanmerking komen voor vrijwilligerswerk met behoud van WW.
UWV blijft controleren of het vrijwilligerswerk geen betaald werk verdringt van de arbeidsmarkt. Het vrijwilligerswerk mag niet eerder zijn verricht door betaalde krachten, er mag het afgelopen jaar geen vacature voor een betaalde functie voor zijn geweest en er mag geen te hoge vergoeding tegenover staan. (Bron: Rijksoverheid, 29 nov. 2018).
Voetbalclubs strijden weer om de ONS-wisselbokaal
Voetbal - dinsdag 18 december 2018
Op vrijdag 28 december zal al weer voor de 26e keer het ONS-zaalvoetbaltoernooi worden georganiseerd in sporthal Olympia in Spijkenisse (Atletiekpad 5)

Het toernooi begint om 18.30 uur en de volgende teams zullen aan het toernooi deelnemen: vv Abbenbroek, GHVV’13, ONS, vv Spijkenisse, SCO’63, vv Hekelingen, SC Botlek en OACN Boys.
In totaal zullen dus 8 teams een gooi gaan doen naar de grote ONS-wisselbokaal, die op dit moment in het bezit is van ONS.

Het toernooi duurt tot ongeveer 23.00 uur.
Kerstdiner jeugd 2018
Jeugd - maandag 17 december 2018

Het traditionele kerstdiner voor de jeugd was weer een groot succes. Ouders van de verschillende elftallen hadden allemaal gerechten klaargemaakt, waardoor er een grote diversiteit aan culinaire lekkernijen op tafel kwam te staan. Dit varieerde van pannenkoeken tot Surinaamse bami en van baklava tot Vietnamese loempia's. Uiteraard stond er ook patat op het menu en een ijsje na.
Uiteraard bedanken wij alle ouders en vrijwilligers die dit diner weer mogelijk hebben gemaakt.
Lees verder >>
KERSTDINERS
Kantine - maandag 17 december 2018
In deze week voor kerst zijn er weer de traditionele en gezellige kerstdiners. Op maandag 17 december trappen we af met de Jeugd die vanaf 18.00 tot ongeveer 19.00 uur een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Op woensdag 19 december zijn vanaf 19.30 uur de Senioren aan de beurt om culinair verwend worden. De voorbereidingen zijn reeds in gang gezet en het beloven weer zeer smakelijke maaltijden te worden.
KNVB gelast alle wedstrijden in West II af
Voetbal - zondag 16 december 2018
De KNVB heeft zondagochtend besloten om voor West II alle wedstrijden van zondag uit de A- en B-categorie uit het programma te halen. In de regio is veel sneeuw gevallen waardoor de velden onbespeelbaar zijn.

eerstvolgende competitiewedstrijd
zaterdag 26 januari 2019
Aanvang: 14:30 uur
ZBC'97 1-SCO’63 ZA1
Sportcomplex Bakestein
Zwijndrecht
uitslagen en stand

zaterdag 19 januari 2019
SCO'63 ZA1 - GSC/ODS 11-0
SCO'63 ZA2vrij
SCO'63 ZA3 - Overmaas 25-2
OVV 4 - SCO’63 ZA44-2
SC Botlek 6 - SCO’63 ZA5 (Beker)4-0
zondag 20 januari 2019
Spartaan'20 4 - SCO’63 ZO15-4

8-2-2019Valentijnsbingo
15-3-2019Aanvang 2e gedeelte 7 tegen 7 competitie

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters