Nieuws
Vierde wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - donderdag 18 oktober 2018
Morgenavond 19 oktober is er alweer de vierde wedstrijddag in onze 7 tegen 7 competitie. Wederom staan er diverse interessante wedstrijden op het programma. Zo wordt er deze vrijdag in Poule A zowel de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 BarBiertje en KVDZ als de wedstrijd tussen de nummers 3 en 4 Lazio Coma en WZVF gespeeld. Om 20.40 respectievelijk 21.35 uur is de aftrap van deze krakers. In poule B is het interessant om te zien of de 3 koplopers FC Wijnbar, Vitae Pijnbestrijding en Team Solo hun eerste punten gaan verliezen en of het gat met de 6 (!) nummers 4 niet nog groter wordt dan 6 punten. Het goede weer blijft gelukkig nog even aanhouden dus niets let jullie om deze avond een bezoek aan ons sportpark te brengen..
Geen warm water in de kleedkamers
Voetbal - maandag 15 oktober 2018

I.v.m. onderhoudswerkzaamheden aan de boilers is er vanavond 15/10 en morgen 16/10 geen warm water in de kleedkamers 3,4,5,6,7,8,9 en 10 SORRY voor het ongemak
Sinterklaasfeest
Kantine - zondag 14 oktober 2018
Ook dit jaar komt Sinterklaas weer langs bij SCO'63 !
Vergezeld van zijn Zwarte Pieten zal hij op woensdag 28 november ons sportpark wederom bezoeken.
Binnenkort volgt hierover nog nadere informatie op de site maar zet de datum alvast in jullie agenda.
Week van de Scheidsrechter
Voetbal - zaterdag 6 oktober 2018
Van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechters laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten!

Scheids, bedankt!

Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter wil de KNVB natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Dit jaar wordt dan ook aan spelers, staf, supporters en andere aanwezigen gevraagd om voor de wedstrijd te applaudisseren voor de scheidsrechter. Via social media roept de KNVB zoveel mogelijk voetballiefhebbers op om hieraan mee te doen. Hiervoor zijn al mooie filmbeelden gemaakt met een aantal bekende oud-voetballers, die hieraan graag hun steentje bijdragen.

Wij hopen dat alle voetballers en voetballiefhebbers van Nederland tijdens de Week van de Scheidsrechter een moment pakken om te laten zien dat de scheidsrechter gewaardeerd wordt en dat er zonder hem/haar geen voetbal mogelijk is.
Derde wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - maandag 1 oktober 2018
Vrijdagavond 5 oktober aanstaande is er de derde wedstrijddag in onze 7 tegen 7 competitie. Hoewel we pas twee wedstrijddagen onderweg zijn, zijn de eerste verschillen al merkbaar. Zo staat er deze vrijdag in Poule A gelijk al de wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 op het programma, oftewel het toch wel verrassende Lazio Coma tegen het sterke BarBiertje. Om 19.45 uur is de aftrap van deze kraker. In poule B is er om 20.40 de aftrap van de wedstrijd tussen de 2 nieuwkomers FC Knudde en FC Wijnbar. Een mooie gelegenheid om te zien welke van deze 2 teams het 7 tegen 7-voetbal reeds het best onder de knie heeft gekregen. Verder zijn er nog zat andere interessante wedstrijden die een bezoek aan ons sportpark meer dan de moeite waard maken en aangezien de weersvooruitzichten prima zijn gaan we er vanuit dat men vrijdagavond weer in grote getale aanwezig zal zijn.
Mini League Welpen van start !
Pupillen - dinsdag 25 september 2018
Natuurlijk is iedereen benieuwd of ons eerste elftal het komend seizoen erin zal slagen te promoveren, maar hoe spijtig ook voor hun, zullen de meeste ogen toch gericht zijn op onze Welpen in de Mini League Voorne-Putten en Rozenburg. Aanstaande zaterdag openen onze jongste voetbaltalenten deze competitie thuis tegen hun leeftijdgenoten van Vlotbrug. Al weken is hoofdtrainer Marco met zijn assistenten bezig om ons toekomstige keurkorps klaar te stomen voor deze Champions League onder de Welpen. Kom daarom aanstaande zaterdag kijken in hoeverre zij daarin geslaagd zijn. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat ze dit seizoen minimaal mee gaan strijden om de bovenste plaatsen. De thuiswedstrijden zullen allemaal om 11.00 uur beginnen, dus zet ze vast in uw agenda.
Hieronder en bij de rubriek "Programma" vinden jullie het complete programma van deze Mini League voor de winterstop.
Lees verder >>
Voor u gelezen : Peter Hoek en zijn SCO ’63 gaan voor promotie
Senioren - maandag 24 september 2018
Op de website GrootNissewaard.nl staat het volgende artikel, wat we jullie uiteraard niet wilde onthouden :

Een nieuw voetbaljaar biedt weer nieuwe kansen. Zo spreekt ook de technische staf van SCO '63 haar ambities uit. 'Vorig jaar eindigden we als vierde, maar hadden we niets, dit jaar is de stelling dat we duidelijk gaan voor promotie', zegt Peter Hoek voor niets minder te willen gaan dan voor het beoogde doel, de derde klasse.
Lees verder >>
Els Kouwenberg
Kantine - zondag 23 september 2018
Onze vaste kantinemedewerkster Els Kouwenberg is afgelopen donderdag geopereerd aan haar rug. Hierdoor zullen we Els een tijdje moeten missen achter de bar. Inmiddels is Els weer thuis om in alle rust te herstellen.
Namens het bestuur hebben we Els een mooi boeket bloemen gestuurd, waar ze ons via deze site voor wilt bedanken.
Wij wensen Els een voorspoedig herstel en hopen haar snel weer op de club te verwelkomen.

Lees verder >>
Tweede wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - woensdag 19 september 2018
Aanstaande vrijdag 21 september is er de tweede wedstrijddag van onze 7 tegen 7 competitie. De eerste speelronde heeft aangetoond dat de nieuwe teams een welkome en sportieve versterking betekenen, dus wellicht gaat er een ander team dit jaar met de sportieve eer strijken. Verder is reeds duidelijk geworden dat binnen beide poules de verhoudingen wel eens heel anders kunnen gaan liggen dit seizoen en dat er het komend seizoen vele spannende wedstrijden zullen gaan volgen. We nodigen jullie dan ook graag uit om dat deze vrijdagavond met eigen ogen te komen aanschouwen.
SCO’63 in bekerderby langs Botlek
Senioren - dinsdag 18 september 2018
SCO’63 heeft de bekerderby tegen Botlek met 2-3 gewonnen. SCO’63 nam voor rust al een 0-2 voorsprong. Aschraf Rahil opende score waarna oud-Botlek speler Patrick Monteiro er 0-2 van maakte.
Vlak voor rust moest Botlek door met tien man nadat Jorn Berkelaar het veld moest verlaten met twee keer geel.
Na rust knokte Botlek zich terug via een doelpunt van Patrick Klaris. Walid Ahmed bracht de marge weer op 2 doelpunten verschil door de 1-3 aan te tekenen.
Vlak voor tijd maakte Jordy de Winter nog de 2-3 maar dit doelpunt kwam te laat om nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Door deze overwinning is SCO'63 op doelsaldo boven HWD en bovenaan in hun poule geëindigd en hebben zij zich hiermede geplaatst voor de volgende ronde van de beker.
Barmedewerkers in het nieuw dankzij Malo Fashion
Kantine - donderdag 13 september 2018
Malo fashion heeft onze kantinemedewerkers voorzien van nieuwe polo's
Hiervoor zijn wij Samuel van Dam en Malo fashion erg dankbaar.

Lees verder >>
Wedstrijdverslagen
Algemeen - maandag 10 september 2018
In het linkermenu is een nieuw item opgenomen: Wedstrijdverslagen. Dit geeft toegang tot alle ingezonden wedstrijdverslagen. De nieuwste wedstrijdverslagen worden in de rechterkolom vermeld (met een directe link naar het verslag).
Het nieuwste verslag van JO10-1 is daar terug te vinden.

BINGO bij SCO'63
Kantine - maandag 10 september 2018
Op vrijdagavond 14 september aanstaande organiseert SCO'63 weer een gezellige geldbingo.
Als je wilt komen stuur dan een e-mail naar: SCO63BINGO@GMAIL.COM en vermeld daarin je telefoonnummer en met wie je wilt komen.
Uiteraard is er gezellige muziek, en met een hapje en een drankje maak je je avondje uit compleet!
Wie weet pak jij de hoofdprijs van € 200,- of een van de vele andere geldprijzen.
Lees verder >>
Algemene ledenvergadering
Algemeen - zondag 9 september 2018
Om diverse redenen is het helaas niet mogelijk de algemene ledenvergadering zoals te doen gebruikelijk aan het begin van het seizoen te houden. Deze vergadering zal derhalve plaatsvinden op vrijdag 23 november 2018 in ons clubgebouw. aanvang 20.00 uur.

De agenda voor deze vergadering wordt zo spoedig mogelijk op de website bekend gemaakt.
Houdt deze avond alvast vrij en maak van deze gelegenheid gebruik om uw stem te laten horen.

eerstvolgende bekerwedstrijd
dinsdag 23 oktober 2018
Aanvang: 20:00 uur
SCO'63 ZA1-SHO 1
Sportpark Oostbroek
SPIJKENISSE
uitslagen en stand

vrijdag 19 oktober 2018
FC Wijnbar - Team Cultieflex7-0
Team Laco/Nooteboom - Team Solo4-6
Northside - Glashandel Hamerslag4-3
Vitae Pijnbestrijding - Sporting Beer2-1
Voetbalteam NTS - N.T.O.5-3
Het Vierde - Niet te Kloppen14-2
BarBiertje - KVDZ2-1
Estranxeiros - Bakro International Transport3-0
Golden Oldies - FC Knudde6-1
WZVF - Lazio Coma6-3
zaterdag 20 oktober 2018
SCO'63 JO10-1G - Zuidland JO10-216-4
Pernis JO11-2 - SCO’63 JO11-13-6
Hekelingen J011-5 - SCO’63 J011-24-2
SCO’63 JO8-1 - SC Botlek JO8-311-1
SCO'63 ZA1 - WCR 12-0
PPSC 3 - SCO'63 ZA2 1-5
zondag 21 oktober 2018
SCO'63 ZO1 - Bolnes 21-6
SCO'63 ZO2 - Poortugaal 26-7
SCO'63 ZO3vrij

9-11-2018Bingo
23-11-2018Algemene Ledenvergadering
28-11-2018Sinterklaasfeest
14-12-2018Kerstklaverjassen

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters