Nieuws
Laatste speeldag 7 tegen 7 competitie !
Senioren - woensdag 20 juni 2018
Aanstaande vrijdag 22 juni is er de 15e speeldag in onze 7 tegen 7 competitie, wat jammer genoeg ook de laatste is van het seizoen 2017/2018.
Met name in de Promotie-/Degradatie-poule is de strijd nog volledig open, dus het beloofd nog een spannend avondje te worden.
Daarnaast zal door een drankje, hapje en muziek ook de gezelligheid weer voorop staan.
Dus kom allemaal langs op deze vrijdagavond en help mee om er een passend sluitstuk van te maken.
Cursus AED
Algemeen - dinsdag 12 juni 2018
In samenwerking met de gemeente Spijkenisse word er in het najaar weer een cursus reanimatie met AED gegeven.
Voor deze cursus zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Het doel van de training is om een 6-minutenzone rondom de sportactiviteiten in de gemeente in stand te houden door bij een hartstilstand binnen 6 minuten 112 te bellen, te starten met reanimatie en een AED installatie in te zetten.
Het gaat hier om een basiscursus of een herhalingscursus.
Wilt u hieraan meedoen stuur dan voor 10 juli een bericht naar secretariaat@sco63.nl o.v.v Naam, Adres, geboortedatum,e-mailadres en of u de basis of herhalingscursus wilt volgen. U hoort dan t.z.t.wanneer en waar de cursus zal plaatsvinden, en of u hier aan deel kan nemen.
Groot Welpentoernooi bij SCO'63 !
Pupillen - zaterdag 9 juni 2018
Aanstaande zaterdag 16 juni wordt er bij SCO'63 een groot Welpentoernooi georganiseerd. Alle jonge talenten uit de regio komen die dag hun talenten vertonen op ons sportpark. De vele scouts hebben al wekenlang deze datum vetomrand in hun agenda staan. Wellicht loopt er een speler bij, die over een jaar of tien in de nieuwe Kuip voetbalt. Het voetbal zal sowieso van hoog niveau zijn en de strijd om de diverse bekers wordt enorm spannend. Mis deze kans niet, het toernooi begint om 10.00 uur.
Algemene Privacy Statement
Algemeen - dinsdag 5 juni 2018

Het algemene privacy statement (AGV) is terug te vinden onder de kolom informatie.
7 tegen 7 competitie
Senioren - maandag 4 juni 2018
Aanstaande vrijdag 8 juni wordt er weer gespeeld in onze 7 tegen 7 competitie en wel alweer de één na laatste wedstrijddag in het tweede gedeelte. In alle poules is de strijd nog volledig open, dus het beloofd weer een spannend avondje te worden. Met name in de Promotie/Degradatiepoule is de spanning om te snijden, daar het verschil tussen de eerste 8 teams slechts 3 punten bedraagt ! Omdat er deze avond liefst 3 onderlinge duels zijn kan de stand er aan het einde van de avond dus totaal anders uitzien. We kunnen nu al niet wachten totdat het vrijdagavond is.
OPSCHOONDAG
Algemeen - zondag 3 juni 2018
OPSCHOONDAG 7 juli 2018

Wie wil ons helpen op zaterdag 7 juli van 09.00 uur t/m 16.00 uur met de grote schoonmaak van de kleedkamers, kantine en rondom de gebouwen.
De werkzaamheden zijn o.a. reparatie, verven, schoonmaken, enz.
Voor het eten en drinken wordt gezorgd.

Gaarne aanmelden bij de volgende personen:

* Jaap Lenstra - 06-40662731 - Jaap.lenstra@sco63.nl

* Linda Adriaanse - 06-40513935 - Linda.adriaanse@sco63.nl

P.S. even graag vermelden wat je zou willen doen.
JO9-1 WINT BEKERFINALE !!
Pupillen - zaterdag 2 juni 2018
Onze jongens van JO9-1 hebben vandaag door een 6-5 overwinning op Graaf Willem II-VAC de Bekerfinale gewonnen. Hoewel we er natuurlijk van te voren het volste vertrouwen in hadden, is dit een enorm knappe prestatie. Gesteund door een enthousiaste supportersschare legde het elftal een fantastische wedstrijd op de mat die mede door het scoreverloop tot het einde toe enorm spannend was. We willen het elftal dan ook van harte feliciteren met deze geweldige prestatie en zijn er enorm trots op dat zij voor onze vereniging spelen. Voor een uitgebreide sfeerimpressie verwijzen wij naar het Jeugd-gedeelte op onze website.
Jan Piening
Algemeen - vrijdag 1 juni 2018
Dank je wel Jan voor al die jaren. Jaren, waarin jij je hebt ingezet voor onze vereniging.
Na 22 jaar vind jij het genoeg en draag jij graag het stokje over.
23 Juni 2018 is het Jan zijn laatste "werk"dag, komt U ook gedag zeggen?

Wij wensen jouw veel plezier en succes met alles wat er nog komen gaat en natuurlijk tot ziens op SCO'63.

Bekerfinale JO9-1
Jeugd - vrijdag 1 juni 2018
Kom onze jongens aanmoedigen!

De bekerfinale wordt gespeeld op zaterdag 2 juni tegen Graaf Willem II-VAC. De locatie is BVCB te Bergschenhoek en de aanvang van de wedstrijd is om 09.30 uur. Kom allen naar Bergschenhoek om onze jongens te steunen ! Wij hebben er echter het volste vertrouwen in dat we binnenkort een bekerwinnaar bij SCO'63 gaan aanschouwen.
Trainingen
Algemeen - vrijdag 1 juni 2018
De laatste training van dit seizoen staat gepland op 20 Juni 2018, tot die tijd wordt er alleen nog maar op woensdagavond getraind.
Vanaf 1 Augustus gaan we weer open op de woensdagavonden om het nieuwe seizoen voor te bereiden.
Vanaf 27 Augustus gaan we er weer volop tegenaan op de dan bekende trainingsavonden.

Wij wensen iedereen een fijne en gezellige zomer(vakantie)
Bingo bij SCO'63
Kantine - woensdag 30 mei 2018
Op vrijdagavond 1 juni aanstaande organiseert SCO'63 weer een gezellige geldbingo.
Wil je komen?
Stuur een e-mail naar: SCO63BINGO@GMAIL.COM en vermeld daarin je telefoonnummer en met wie je wilt komen.
Uiteraard is er gezellige muziek, en met een hapje en een drankje maak je je avondje uit compleet!
Wie weet pak jij de hoofdprijs van € 200,- of een van de vele andere geldprijzen.
Lees verder >>
Toernooiwinst JO-7 !
Pupillen - dinsdag 29 mei 2018
Hoewel er de afgelopen zaterdag door diverse elftallen van SCO'63 het kampioenschap behaald kon worden, waren de meeste ogen toch gericht op het toernooi dat onze welpen van JO-7 bij de FC Vlotbrug moesten voetballen. Doordat wat onze jongens tijdens de competitie reeds hadden laten zien, waren de verwachtingen voor dit sterk bezette toernooi namelijk hooggespannen. En waar het hele seizoen al hard voor getraind was, kwam er deze zaterdag dan eindelijk uit. Met verrassende combinaties en een hartverwarmende inzet werd de dikverdiende toernooiwinst gegrepen. Uiteraard zijn wij als SCO'63 enorm trots op onze jongens van JO-7 en weten we dat het door deze ploeg met de toekomst van SCO'63 wel goed zit.
Ook de JO13-1 gaat voor het kampioenschap
Jeugd - vrijdag 25 mei 2018
Na het verlies van Brielle bij Meeuwenplaat en het bijwerken van de stand is de kans op het kampioenschap van onze JO13-1 zeer groot geworden.

Als onze jongens morgen weten te winnen bij Spijkenisse mogen ook zij zich kampioen noemen.

Bij eventueel gelijkspel of verlies zijn we afhankelijk van de wedstrijd Barendrecht tegen Brielle de nummer 2 en 3 van de ranglijst.
Mocht Brielle deze wedstrijd verliezen zijn we al kampioen zonder zelf te voetballen omdat deze wedstrijd al om 08:30 begint en wij zelf pas on 11:30 spelen.

Uiteraard hopen wij ook de JO13-1 na afloop van hun wedstrijd bij ons op de club te kunnen feliciteren.
JO 19-1 ook kampioen?
Junioren - maandag 21 mei 2018
Ook onze JO 19-1 kan aanstaande zaterdag kampioen worden, zij hebben 2 punten nodig om het zelf af te maken, winst dus. Om de jongens te steunen zouden zij ieders support goed kunnen gebruiken.

Zij spelen uit bij PSV Poortugaal om 12:15 tegen PSV Poortugaal JO 19-2, na winst keren zij zeker terug naar de vereniging om er een nog grotere feestdag van te maken.

Succes jongens!!!
Kampioenenkoorts
Senioren - maandag 21 mei 2018
Ons 6de zaterdag elftal kan op deze dag kampioen worden tegen WCR 4, wat na de wedstrijd ook uitbundig gevierd zal worden.

Ook deze wedstrijd zal om 14:30 beginnen zodat er na de winst direct een feestje kan worden gebouwd
Kampioenzaterdag
Senioren - maandag 21 mei 2018
Zaterdag 26 mei speelt ons eerste zaterdagelftal de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen BZC zuiderpark.
Bij wonder zouden we nog de 3de periode kunnen halen, helaas hebben we dit meer in eigen hand. Natuurlijk kunnen de jongens uw steun hard gebruiken, dus kom onze jongens aanmoedigen, of gewoon gewoon gezellig even buurten
7 tegen 7 competitie
Senioren - maandag 21 mei 2018
Aanstaande vrijdagavond 25 mei is er de vierde wedstrijddag in het 2e gedeelte van onze 7 tegen 7 competitie. Als we de stand in de diverse poules erbij pakken dan zien we dat er deze avond enkele onvervalste toppers op het programma staan. In poule A oftewel de Winnaarspoule zijn het elke week alleen maar toppers en in poule B oftewel de Promotie-/Degradatiepoule staat de strijd tussen de nummers 1 en 3 op het programma, oftewel Niet te Kloppen tegen KVDZ.
Het weer is aan het einde van de week nog steeds fantastisch, dus nog een extra reden om het thuisfront te bewegen gezellig mee te komen. Tot vrijdagavond !
JO9-1 bereikt bekerfinale !
Pupillen - vrijdag 18 mei 2018
Ons JO9-1-elftal heeft een fantastische prestatie geleverd door de bekerfinale te bereiken. In een meeslepende en spannende wedstrijd werd het elftal van DSO met 5-3 verslagen. De finale wordt gespeeld op zaterdag 2 juni tegen Graaf Willem II-VAC. De locatie is BVCB te Bergschenhoek en de aanvang van de wedstrijd is om 09.30 uur. Kom allen naar Bergschenhoek om onze jongens te steunen ! Wij hebben er echter het volste vertrouwen in dat we binnenkort een bekerwinnaar bij SCO'63 gaan aanschouwen.
Lees verder >>
2e Pinksterdag geen trainingen
Algemeen - donderdag 17 mei 2018
Maandag 21 mei aanstaande is er i.v.m. 2e pinksterdag geen trainen. Tevens zal de kantine deze dag gesloten blijven.
Attentie alle jeugdspelers t/m 13 jaar.
Jeugd - maandag 14 mei 2018
Helaas gaat de training op 16 mei niet door omdat er een ingelaste wedstrijd is en de minivierdaagse word gelopen.
Er zijn teveel afmeldingen en wij vinden het jammer als er dan te weinig jeugd aanwezig is.
Het goede nieuws is dat het gepland staat op woensdag de 23e.


Woensdag 23 mei zal er training gegeven worden voor de jeugd t/m 13 jaar.
De welpen beginnen om 18.00u tot 18.30u en van 18.30u tot 19.30 de overige jeugd tot en met 13 jaar.
De hoofdtrainer Peter Hoek,assistent trainer Richard Pattiapon en selectiespelers zullen daarbij aanwezig zijn.
Wij hopen dat de opkomst groot zal zijn en elke jeugdspeler(ster) kan zijn vriendje of vriendinnetje meenemen om te trainen en misschien vinden zij het zo leuk dat ze bij SCO’63 komen spelen.
Grote opkomst wordt zeker gewaardeerd en de trainer en selectiespelers zullen hun uiterste best doen om het ieder naar de zin te maken.
Helaas is er op deze datum wel een wedstrijd voor de JO11-1 uit bij Rijnmond Hoogvliet

24-6-2018Horecatoernooi
7-7-2018Opschoondag
1-8-20181ste Training seizoen 2018 -2019
7-8-20181e Training Selectie
16-8-2018Spijkenisse Toernooi bij SCO'63
18-8-2018Spijkenisse Toernooi bij SCO'63
25-8-2018Dolf Stolk Toernooi
26-8-2018Stijve Spieren Toernooi
1-9-2018Aanvang bekercompetitie zaterdag seizoen 2018/2019
2-9-2018Aanvang bekercompetitie zondag seizoen 2018/2019
7-9-2018Aanvang 7 tegen 7 competitie seizoen 2018/2019
22-9-2018Aanvang competitie zaterdag seizoen 2018/2019
23-9-2018Aanvang competitie zondag seizoen 2018/2019

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters