Nieuws
Spijkenisse O21 wint Spijkenisse toernooi
Op donderdagavond nam SCO '63 het op tegen de buren van SC Botlek. Een interessant duel aangezien de clubs elkaar ook zullen gaan treffen voor de beker. SC Botlek kwam twee keer op voorsprong, maar SCO '63 wist twee keer de achterstand om te buigen. Eindstand dus 2-2 en strafschoppen zouden de winnaar bepalen. Dit werd uiteindelijk Botlek en zij zouden het op zaterdag gaan opnemen tegen Hekelingen die met 0-2 verloren van Spijkenisse O21.

Hekelingen won op zaterdag uiteindelijk met 2-0 van Botlek en eindigde op de 2e plek achter Spijkenisse.

Spijkenisse werd de winnaar van het toernooi na een doelpuntrijk duel tegen SCO '63. Het jeugdige, maar talentvolle elftal van Spijkenisse nam het heft in handen en kwam terecht op een 0-2 voorsprong. Vooral de linksbuiten van Spijkenisse sprong in het oog met onnavolgbare acties en SCO '63 had dan ook de handen vol aan hem.

Sturrus zorgde voor de rust nog voor de aansluitingstreffer na een goede actie van Edinho Fortes Varela. 1-2

De tweede helft bleef aantrekkelijk voor het neutrale publiek. Edinho Fortes Varela tekende op aangeven van invaller Monteiro voor de gelijkmaker (2-2), maar Spijkenisse kwam even later weer op voorsprong. 2-3

SCO '63 toonde wederom veerkracht en het was Bhugwansing die scoorde in de korte hoek op aangeven van Edinho Fortes Varela. 3-3

Iets na de 3-3 werd SCO '63 een zuiver doelpunt door de neus geboord. Fortes Varela werd een-op-een met de keeper gestuurd en het leek een zeker doelpunt. Hij koos alleen voor een hakje en de doelman zou redden. Sturrus stond op het moment van schieten achter Varela en tikte de rebound binnen. De scheidsrechter besloot helaas te fluiten voor buitenspel.

Een dure misser want Spijkenisse tekende een minuut later voor de beslissende 3-4 door de linksbuiten.

Zo eindigde SCO '63 het toernooi dus met een 4e plaats, maar staat aankomende zaterdag weer het Dolf Stolk toernooi voor de deur met als tegenstanders Piershil, Besiktas en een combinatie van de selectie-elftallen van DHC.