Nieuws
Even voorstellen : Onze jeugdcommissie
We beginnen van links naar rechts op de bovenste foto :

* Aan de linkerkant - Marco Hanssen
Vader van Levi Hanssen (J09-2 ) en tevens zelf al vanaf 1982 voetballend lid van SCO'63. Even in mijn jeugd weggeweest om carrière te maken, daarna teruggekomen. Uitkomend voor het sterrenelftal van SCO'63 Zondag 3 en samen met Edwin en Dennis oprichter van de voetbalschool. Werkzaam als docent in het middelbaar beroepsonderwijs.
Marco is het aanspreekpunt van de Jeugdcommissie.

* In het Midden : Dennis Riedijk
Ook vanaf zijn vroege jeugd ( rond 1984 ) lid van SCO'63 en een echte verenigingsman. Zijn vader was vroeger ook speler en trainer bij SCO'63 en helpt Dennis nu ook nog mee met huidige trainingen. Dennis is trainer van JO-10 en dus medeoprichter van de voetbalschool. Vader van Julia ( JO-10 )en Lucas ( JO8-1 ).
Een waardige en waardevolle kracht binnen onze vereniging.

* Aan de rechterkant - Edwin Venhorst
Mag ik me even voorstellen : mijn naam is Edwin Venhorst en ik ben jeugdtrainer bij SCO'63. Vijf jaar geleden hadden we bij SCO'63 nagenoeg geen jeugd. Marco (Hanssen) en ik hebben toen het plan opgevat om trainingen te gaan geven aan de allerjongsten onder het motto: als je kunt lopen, kun je voetballen. Niet lang daarna sloot Dennis (Riedijk) zich bij ons aan. We begonnen met 6 welpjes en moet je nu eens kijken. Op woensdagavonden loopt het hele hoofdveld weer vol met jeugd !

In onze Jeugdcommissie misten we nog een dame, die in de regel toch heel anders tegen zaken aankijkt dan wij mannen. Het liefst ook iemand van buiten de vereniging, die ook weet hoe het er ergens anders aan toe gaat, maar toch een klik heeft met onze vereniging. We hebben ze gevonden en daar zijn we erg trots op.

Even voorstellen : Ik ben Leontien Jansen ( onderste foto ), moeder van Nick (JO8-1) en Lisa (JO8-2) en vriendin van Bert (leider JO8-1). Ik heb zelf vroeger gevoetbald in Brielle, waarna ik de overstap gemaakt heb naar RVVH. Sinds 5 jaar voetbal ik bij Zuidland. Samen met de andere leden van de jeugdcommissie wil ik graag een goede structuur aanbrengen bij de jeugd en een aanspreekpunt zijn voor ouders, trainers en de spelers zelf. Ik ben ervan overtuigd dat we met elkaar iets moois neer kunnen zetten, waarbij plezier het allerbelangrijkste is.

Jeugd - vrijdag 4 december 2020