Nieuws
Wintertijd !
Algemeen - woensdag 23 oktober 2019
Het is bijna zover, komend weekeinde gaat de wintertijd weer in.
In nacht van zaterdag 26 oktober op zondag 27 oktober wordt de klok een uur achteruit gezet van 03:00 naar 02:00 uur.
Voor de teams die zondag moeten spelen betekent dit dat ze lekker een uurtje langer mogen slapen.
SCO´63 blijft koploper na zege bij Simonshaven
Senioren - zondag 20 oktober 2019
Ons eerste elftal blijft de ranglijst aanvoeren in de zaterdag vierde klasse H. Bij Simonshaven, waar Peter Hoek (ex-SCO’63 trainer) aan het roer staat, werd het 0-3. Wesley Sturrus nam alle drie de doelpunten voor zijn rekening.

Ook gedeeld koploper GOZ wist te winnen. De ploeg van Pascal van den Hoek won met 5-2 van Hekelingen. Beide teams hebben nog geen punt verloren en over 2 weken staat de onderlinge ontmoeting op het programma. Eerst volgt echter voor SCO'63 nog aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen NBSVV.
Toekomst van het amateurvoetbal
Voetbal - vrijdag 18 oktober 2019
Meer dan 500 medewerkers van de KNVB gaan dit seizoen shirtje ruilen met ongeveer 3.000 amateurvoetbalclubs in Nederland. Het shirtje dat namens de bond wordt geruild, is een oranjetenue waarop de kenmerken en patronen zijn verwerkt van shirts van álle amateurvoetbalverenigingen.

Van effen tot harlekijn, van gestreept tot geblokt en van sjerp tot keper, we hebben alle verschillende shirtdesigns in kaart gebracht. KNVB-ontwerper Floor Wesseling heeft het tot één patroon gesmeed. Met als gevolg een uniek Oranjeshirt dat de KNVB in een beperkte oplage uitgeeft ter ere van het 130-jarige bestaan van de KNVB en als dank aan alle amateurclubs van Nederland.

Tegelijk is het een moment om met elkaar stil te staan bij de toekomst van het amateurvoetbal en kritische vragen te blijven stellen. Want ondanks de populariteit van onze sport staan we de komende dertig jaar voor behoorlijke uitdagingen.

Lees verder >>
Kunstgrasinvasie
Voetbal - woensdag 16 oktober 2019
De kunstgrasinvasie van de laatste jaren heeft ertoe geleid dat inmiddels ruim 50% van de hoofdvelden uit kunstgras bestaat. Dat blijkt uit de cijfers van de klassen in het district West II.
De bespeelbaarheid van de velden is voor gemeenten steeds vaker aanleiding om grasvelden te vervangen voor kunstgrasvelden. In Rotterdam zijn er de laatste jaren enkel kunstgrasvelden bijgekomen.

Zaterdagvoetbal

In het zaterdagvoetbal zijn 218 eerste elftallen actief. Daarvan spelen er inmiddels 101 op kunstgras. De overige 117 elftallen hebben geen kunstgras op het hoofdveld. Er zijn wel verenigingen die bij afgelasting uitwijken naar een naastgelegen kunstgrasveld.
In de zaterdag vierde klasse F spelen 10 van de 14 ploegen inmiddels op kunstgras. Ook in 1B (9), 4D (9), 3C (8) en 4G (8) zijn de meerderheid van de hoofdvelden voorzien van kunstgras. Positieve uitschieters zijn de Vierde Klasse H en I. In 4H, de klasse waarin ons eerste elftal uitkomt, spelen ‘maar’ drie ploegen op kunstgras. In de Vierde Klasse I is dat maar 1 ploeg, Rockanje.

Zondagvoetbal

In het zondagvoetbal is er geen enkele klasse meer waarin het grasveld de meest voorkomende ondergrond is. In de eerste klasse B (10) en de derde klasse B (12) wordt nagenoeg alleen nog maar op kunstgras gespeeld. In West 2 spelen op zondag 53 elftallen op kunstgras tegenover 27 op echt gras.

Opsomming

In het district West II worden 22 competities georganiseerd. Daarin komen 298 eerste elftallen uit. Van die eerste elftallen zijn er 154 die een hoofdveld van kunstgras hebben, tegenover 144 die nog een grasveld hebben. Dat betekent dat 52% van de hoofdvelden inmiddels van kunstgras zijn voorzien.

Vrijwilligers gezocht
Algemeen - vrijdag 11 oktober 2019
Beste Leden, ouders, oma's, opa's en supporters van SCO'63

Voordat we onze oproep doen willen we eerst onze
dankbaarheid uiten naar al onze vrijwilligers. Zonder jullie
bestond SCO'63 niet meer!

Helaas is het echter tijd voor een noodoproep voor
vrijwilligers. We merken als bestuur al geruime tijd dat er een
steeds kleiner wordend groepje vrijwilligers is die alle taken op zich moeten nemen. Omdat we als club geen mensen in dienst kunnen nemen, zijn mensen die onbetaalde taken uitvoeren van groot belang voor onze vereniging. Echter kost het de minste tijd en energie als iedereen zijn steentje bijdraagt.
Dit kunnen kantinediensten zijn, dit kan zijn als scheidsrechter, als trainer/coach, in het bestuur of meedraaien in 1 van de commissies, ondersteuning van de onderhoudsploeg of wat dan ook.

We zijn nu op het punt aanbeland dat de mensen van het dagelijks bestuur al zelf kantine diensten moeten gaan draaien i.p.v. bestuurlijke functies uit te kunnen voeren binnen de vereniging, en dat scheidsrechters 2 of meer wedstrijden op een dag fluiten.
Daarom en om vele andere redenen hierbij een noodoproep voor alle leden, ouders van leden en iedereen die SCO'63 een warm hart toedraagt: Meld je aan als vrijwilliger!! Zonder vrijwilligers kunnen we de club niet draaiende houden.

Als je wel iets wilt doen, maar je weet niet wat, spreek dan 1 van de bestuursleden aan, zodat we samen kunnen onderzoeken wat bij je past en waar je het best in te zetten bent.

Mochten er uiteindelijk toch geen nieuwe aanmeldingen komen, valt het niet uit te sluiten dat de kantine of keuken op bepaalde momenten gesloten zal blijven, dat de kleedkamers en toiletten niet meer schoon worden gemaakt, en dat spelers of ouders zelf hun wedstrijden zullen moeten gaan fluiten.

Laat het a.u.b. niet zover komen en meld u aan als vrijwilliger.

Dit kan bij een van de bestuursleden of via email secretariaat@sco63.nl.
KNVB neemt afscheid van ABBA-systeem
Voetbal - donderdag 10 oktober 2019
Vanaf het seizoen 2019/’20 geldt dat penalty’s in een strafschoppenserie weer om-en-om worden genomen. Dit kan van toepassing zijn in bijvoorbeeld het bekertoernooi, waarin een strafschoppenserie de beslissing moet brengen.

In het weekend van 19 en 20 oktober staat een groot aantal bekerwedstrijden op het programma. Hierbij gaat het met name om wedstrijden uit de eerste knock-outronde. Voor deze wedstrijden geldt dat wanneer ze eindigen in een gelijkspel, er geen verlenging plaatsvindt. Onmiddellijk na het verstrijken van de reguliere speeltijd moeten beide partijen strafschoppen nemen, conform de spelregels veldvoetbal.

Vanaf dit seizoen worden de strafschoppen dus weer om-en-om genomen. Team A begint, team B neemt daarna een strafschop, daarna weer Team A, enzovoort. De ABBA-procedure, die vorig seizoen werd gebruikt, bestaat dus niet meer.
KNVB gaat pupillen herindelen
Pupillen - dinsdag 8 oktober 2019
Het eerste gedeelte van de competitie voor de pupillen zit er bijna op. Komend weekend spelen de pupillen de laatste wedstrijd van de eerste reeks. Daarna gaan de competitieleiders de herindelingen maken.

Met ingang van dit seizoen is er een andere opzet van de competitie voor pupillen gestart. Onder 8 tot en met Onder 10 spelen vier korte reeksen en Onder 11 en Onder 12 spelen drie reeksen. Na iedere reeks kan herindeling plaatsvinden. Komend weekend wordt de eerste reeks afgesloten.

Inschrijven nieuw team

Het inschrijven van een nieuw team is altijd mogelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar KNVB Contact, met de voorkeurstijd en de gewenste klasse. Het nieuwe team wordt, indien er plaats beschikbaar is, direct ingedeeld. Nieuwe teams kunnen zonder wedstrijdwijzigingen ingedeeld worden tussen de twee fases. Inschrijvingen die voor maandag 14 oktober 2019 binnen zijn gekomen, worden direct meegenomen bij de nieuwe indeling. Voor alle inschrijvingen die op of na 14 oktober 2019 worden ontvangen, geldt dat de teams worden ingedeeld indien er plaats beschikbaar is.

Belangrijke info en data voor de herindelingen

O8, O9 en O10 spelen in vier korte reeksen gaan spelen zonder bekervoetbal, waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden.
O11 en O12 spelen in drie reeksen met bekervoetbal, waarin na iedere reeks een herindeling plaats kan vinden.
Uiterlijk maandag 28 oktober volgt de publicatie van de tweede reeks, die gespeeld wordt tussen 2 november en 14 december.
Week van de scheidsrechter !
Voetbal - vrijdag 4 oktober 2019
Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?
Derde wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - woensdag 2 oktober 2019
Vrijdagavond 4 oktober aanstaande is er de derde wedstrijddag in onze 7 tegen 7 competitie. Hoewel we pas twee wedstrijddagen onderweg zijn, zijn de eerste verschillen al merkbaar. Zo staat er deze vrijdag in Poule B gelijk al de wedstrijd tussen twee van de koplopers op het programma, namelijk om 21.35 uur FC Baco tegen Glashandel Hamerslag. Tevens gaan eerder op de avond Northside en FC Knudde tegen elkaar proberen de eerste punten bij elkaar te sprokkelen. In poule A is het interessant om te zien of de 3 koplopers Tecnes Services, Jordens en Golden Oldies hun ongeslagen status weten blijven te behouden. Verder zijn er nog zat andere interessante wedstrijden die een bezoek aan ons sportpark meer dan de moeite waard maken en ondanks dat de weersvooruitzichten wellicht wat minder zijn gaan we er vanuit dat jullie vrijdagavond weer in grote getale aanwezig zullen zijn.
Mini League Welpen van start !
Pupillen - zaterdag 28 september 2019
Dit weekend gaat voor het 3e jaar in successie de Mini League voor de Welpen weer van start. Onze jongste voetbaltalenten openen deze competitie deze keer thuis tegen hun leeftijdsgenoten van Hekelingen. Net als in voorgaande jaren heeft ons toekomstige keurkorps een intensieve voorbereiding achter de rug en iedereen is dan ook benieuwd hoe zij ervoor staan. Wij hebben er echter het volste vertrouwen in.
De thuiswedstrijden zullen allemaal om 11.00 uur beginnen. Bij de rubriek "Programma" vinden jullie het complete programma van deze Mini League van voor de winterstop, dus zet ze vast in jullie agenda.
Forse toename rookvrije clubs
Algemeen - vrijdag 27 september 2019
Het aantal rookvrije sportverenigingen is het afgelopen jaar opnieuw flink gegroeid: vanaf 1 september zijn in Nederland meer dan 1152 sportclubs (gedeeltelijk) rookvrij, terwijl dat er vorig jaar nog ruim 550 waren. Ook bij de voetbalclubs is de stijging fors; van 208 in 2018 naar 432 in 2019.

Dat zoveel clubs ervoor kiezen rookvrij te worden past bij de grote maatschappelijke steun voor rookvrije sport. Maar liefst acht op de tien Nederlanders wil dat sportterreinen waar kinderen komen rookvrij zijn. Inmiddels zijn 94 voetbalverenigingen al geheel rookvrij. De overige 338 voetbalclubs zijn gedeeltelijk rookvrij.

Het streven is dat in 2025 bij alle circa 3.000 amateurverenigingen zowel binnen als buiten niet meer gerookt mag worden. Veel clubs hebben dus zelf al het initiatief genomen om roken geheel te verbieden op hun complex. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat vanaf het seizoen 2020/’21 alle Eredivisie- en Keuken Kampioen Divisieclubs rookvrij zijn.
Algemene Ledenvergadering 22 november 2019
Algemeen - donderdag 26 september 2019
We nodigen jullie allen gaarne uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op vrijdag 22 november 2019, aanvang 20.00 uur.
De volgende agendapunten zullen deze avond besproken worden :

1. Opening
2. Goedkeuring notulen algemene ledenvergadering 23 November 2018
3. Ingekomen stukken
4. Mededelingen bestuur :
--- a. Ledenbestand / stand van zaken contributie
--- b. Sponsoring team.
--- c. Aanpassingen / wijzigingen aan complex - gemeente
--- d. Vrijwilligers / werkzaamheden door ouders-kennissen
--- e. Cursussen / sfeerverhogende acties
5. Afgetreden bestuursleden en vrijwilligers
6. Pauze
7. Financieel overzicht 2018 - 2019
8. Verslag kascontrolecommissie
9. Vaststelling begroting 2019 – 2020
10. Jubilarissen
11. Rondvraag
12. Sluiting

Wij hopen u allen te ontvangen op 22 november, laat u stem niet verloren gaan !!

Bestuur SCO'63
Voor u gelezen : Özkan Dabak kijkt van wedstrijd naar wedstrijd
Senioren - woensdag 25 september 2019
Voor u gelezen op Groot.Nissewaard.nl :

SCO '63 heeft in een spectaculaire en doelpuntrijke wedstrijd op het sportpark Oostbroek met 6-4 (2-2) gewonnen van WCR. Daarmee is het team van de nieuwe trainer Özkan Dabak de competitie in de vierde klasse H tegen de club uit Rhoon uitstekend begonnen.

'Het was voor de neutrale kijker een leuke pot voetbal met veel doelpunten, maar hoewel we veel kansen hebben gecreëerd, hebben we ook veel weggegeven', keek de tevreden Özkan Dabak ook kritisch naar het verdedigende deel waar nog veel te verbeteren valt. 'We hebben zeker verdiend gewonnen en hebben een aantal mooie goals gezien. Het belangrijkste is dat je met de eerste drie punten in een thuiswedstrijd een goede start hebt gemaakt.'

Lees verder >>
AED en reanimatie bij SCO'63
Algemeen - dinsdag 24 september 2019
9 AED diploma's bij SCO'63

Maandagavond hebben 9 van onze leden, te weten Wout Stigter, Anita Stigter, Miranda van der Spek, Janet van der Spek, Peter Leijen, Linda Kraaijeveld,Jolanda Timmerman Ron Klaassen en Els Klaassen deelgenomen aan de cursus AED en reanimatie.
In een ontspannen sfeer werden door instructeur Albert Ketelaar ons de fijne kneepjes van het reanimeren bij gebracht. Nadat we dit onder de knie hadden werd de AED erbij gehaald, en hebben we ook hier goed mee leren omgaan. Uiteraard hopen we deze kennis nooit in de praktijk toe te hoeven passen, maar het is fijn om te weten dat als er noot aan de man is er mensen zijn bij de vereniging die de eerste levensreddende handelingen kunnen verrichten.
Lees verder >>
Geen licht in kleedkamers
Voetbal - maandag 23 september 2019
Door een grote stroomstoring is er geen elektriciteit in de kleedkamers. Dit houd in dat vanavond alle jeugd in kleedkamers 11 en 12 zich moeten verkleden en douchen. Voor de meisjes is kleedkamer 10 beschikbaar. Hier is ook geen verlichting, maar door de lichtinval nog wel te gebruiken. Morgen komt de installateur om het probleem hopelijk te verhelpen. Sorry voor het ongemak.
Overlijden Joop Mekkelholt †
Algemeen - zondag 22 september 2019
Afgelopen weekend kregen wij het bericht dat op 11 september j.l. ons lid van verdienste Joop Mekkelholt op 94 jarige leeftijd is overleden.
Joop heeft zich samen met zijn vrouw Ans lange tijd ingezet als vrijwilliger bij SCO'63. De laatste jaren van deze periode waren zij niet weg te denken in de kantine waar zij op de zondagmorgen het een ieder naar de zin maakte met verse koffie en broodjes.

Wij wensen Ans en de overige familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies
Lees verder >>
Ontbrekende foto op digitale wedstrijdpas
Voetbal - zaterdag 21 september 2019
Er is gebleken dat er nog spelende leden zijn die hun foto nog niet hebben toegevoegd aan hun digitale spelerspas. VOOR HET SPEELGERECHTIGD ZIJN, IS HET VERPLICHT EEN GOED GELIJKENDE FOTO TE HEBBEN OP DE DIGITALE SPELERSPAS! Elke foto is toegestaan, mits deze goed gelijkend is en als de speler er ALLEEN op staat. Hierbij het nadrukkelijke verzoek om onderstaande te lezen en de foto toe te voegen.

In de Voetbal.nl app en website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto's. Je kunt je eigen profielfoto toevoegen via Mijn gegevens in de Voetbal.nl app of website en in KNVB wedstrijdzaken app. Het is tevens mogelijk om een foto door je vereniging of de KNVB toe te laten voegen aan jouw profiel. Tenslotte kan een teammanager voor elk van zijn teamleden een foto toevoegen via de KNVB wedstrijdzaken app. We verzoeken nadrukkelijk dat de speler of ouder dit zelf doet!

Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je in de voetbal.nl app of wedstrijdzaken app.

Lees verder >>
Extra ronde in nacompetitie 3de/4de klasse (za)
Senioren - vrijdag 20 september 2019
De KNVB heeft de regeling omtrent de nacompetitie voor de derde en vierde klasse van het zaterdagvoetbal bekend gemaakt.

De kampioenen van de negen klassen promoveren naar de derde klasse. Omdat er negen klassen zijn is het nacompetitie niet meer regulier en moest de KNVB een andere schema maken. De nummers 12 en 13 uit de derde klassen (8) nemen net als de 27 periodekampioenen deel aan de nacompetitie.

SPEELSCHEMA

Ronde 1 (30 mei 2020)

a) Nr. 13 3e klasse A – Laagst geklasseerde PK 4e klasse A
b) Nr. 13 3e klasse B – Laagst geklasseerde PK 4e klasse B
c) Nr. 13 3e klasse C – Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse H
d) Nr. 13 3e klasse D – Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse I
e) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse A – Laagst geklasseerde PK 4e klasse C
f) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse B – Laagst geklasseerde PK 4e klasse D
g) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse C – Laagst geklasseerde PK 4e klasse E
h) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse D – Laagst geklasseerde PK 4e klasse F
i) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse E – Laagst geklasseerde PK 4e klasse G
j) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse F – Laagst geklasseerde PK 4e klasse H
k) Een na hoogste geklasseerde PK 4e klasse G – Laagst geklasseerde PK 4e klasse I

Lees verder >>
Tweede wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - dinsdag 17 september 2019
Aanstaande vrijdag 20 september is er de tweede wedstrijddag van onze 7 tegen 7 competitie. De eerste speelronde heeft aangetoond dat sommige teams zich aardig hebben versterkt, dus wellicht gaat er een ander team dit jaar met de sportieve eer strijken. Verder is reeds duidelijk geworden dat dit seizoen binnen beide poules de verhoudingen wel eens heel anders kunnen gaan liggen en dat er het komend seizoen vele spannende wedstrijden zullen gaan volgen. We nodigen jullie dan ook graag uit om dat deze vrijdagavond met eigen ogen te komen aanschouwen.
Regels leeftijdsdispensatie seizoen 2019/20
Voetbal - vrijdag 13 september 2019
In de gehele categorie B kan met dispensatiespelers worden gespeeld. Dat geldt dus ook voor het seizoen 2019/'20. Maar welke regels gelden er hiervoor?

Bij de spelvorm waarbij er 6 tegen 6 gespeeld wordt is er één dispensatiespeler per team toegestaan. Bij 8 tegen 8 is het maximumaantal dispensatiespelers twee, terwijl er bij 11 tegen 11 maximaal drie dispensatiespelers deel mogen nemen.

Een dispensatiespeler mag maar één jaar ouder zijn. In gemengde competities mogen meisjes één jaar ouder zijn (automatische dispensatie). Dit geldt niet bij de JO8 en JO9.

Dispensatie hoeft niet meer te worden aangevraagd bij het steunpunt. Het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF) voert de controle uit, waardoor het maximaal aantal dispensatiespelers niet kan worden overschreden.

eerstvolgende competitiewedstrijd
zaterdag 26 oktober 2019
Aanvang: 14:30 uur
SCO'63 ZA1-NBSVV 1
Sportpark Oostbroek
SPIJKENISSE
uitslagen en stand
 
de wedstrijdbal is geschonken door:
http://www.bakker-berkman.nl/
info@bakker-berkman,nl

 
bij de wedstrijd
SCO'63 ZA1 - NBSVV 1
Zion Meivogel

vrijdag 18 oktober 2019
FC Baco - Niet te Kloppen3-0
Team Cultieflex - N.T.O.5-2
Northside - Team Laco/Nooteboom2-2
Vitae Pijnbestrijding - Voetbalteam NTS1-10
Team Solo - Tecnes Services1-7
KVDZ - Estranxeiros1-6
Jordens - Golden Oldies2-4
Bakro International Transport - Het Vierde9-1
Lazio Coma - Glashandel Hamerslag2-6
Sporting Beer - FC Knudde4-7
zaterdag 19 oktober 2019
SCO'63 JO11-1vrij
SCO'63 JO12-1vrij
SCO'63 MO15-1vrij
SCO’63 JO8-1 - Hekelingen JO80-14
SCO'63 JO8-2 - Hellevoetsluis JO8-32-8
SCO'63 JO9-1vrij
Simonshaven 1 - SCO'63 ZA10-3
SCO’63 ZA2 - Egelantier boys 25-1
Poortugaal 6 - SCO'63 ZA32-4
SCO'63 ZA4 - Spijkenisse 81-4
SCO'63 ZA5vrij
zondag 20 oktober 2019
SCO'63 ZO1vrij
SCO'63 ZO2 - Victoria'04 1 1-7
dinsdag 22 oktober 2019
RVVH 1 - SCO'63 ZA15-0

8-11-2019Bingo
22-11-2019Algemene Ledenvergadering
27-11-2019Sinterklaasfeest
13-12-2019Kerstklaverjassen

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters