Nieuws
Aangepaste trainingsrichtlijnen jeugd
Jeugd - woensdag 30 september 2020
In verband met de aangescherpte Corona maatregelen vanuit de overheid, geldt er vanaf heden een nieuw Corona protocol rond trainingsavonden.

Ouders zijn helaas niet welkom langs de velden en moeten daarom hun kinderen op de parkeerplaats afzetten.

Parkeren is vooralsnog mogelijk, dit geldt ook voor het wachten in de auto tijdens de trainingen.

Onderstaand vind u de brief die wij van de gemeente Nissewaard hebben mogen ontvangen.

Vanaf 29 september 2020 blijft de kantine voor 3 weken dicht. Toegang tot het sportpark is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang training. Na afloop van de training dienen de leden direct het sportpark te verlaten.

Lees verder >>
KNVB : Amateurs blijven komende drie weken gewoon voetballen
Algemeen - dinsdag 29 september 2020
Het kabinet heeft maandagavond nieuwe ingrijpende maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen treffen de samenleving en ook het amateurvoetbal hard. De komende drie weken mag bij geen enkel (sport)evenement nog publiek aanwezig zijn en zijn de kantines dicht.

Het belangrijkste is dat er gesport kan blijven worden, voor de sport, voor de clubs en voor de spelers. Het is namelijk veilig en verantwoord om te voetballen. Dat vindt niet alleen de KNVB, dat vinden NOC*NSF en alle sportbonden in Nederland. Bewegen is gezond en belangrijk in deze tijd. De KNVB heeft derhalve vanmiddag besloten dat alle competities, veld- en zaalvoetbal, dan ook de komende drie weken blijven doorgaan volgens het huidige speelschema.
Er liggen gedegen protocollen die verantwoorde sportbeoefening mogelijk maken en houden. Dat heeft de afgelopen periode ook aangetoond.

De maatregelen van het kabinet gelden vooralsnog tot en met dinsdag 20 oktober.
Lees verder >>
Komende drie weken geen welpenvoetbal
Pupillen - dinsdag 29 september 2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen voor het amateurvoetbal is er besloten de komende 3 weken geen welpentraining te laten plaatsvinden op SCO'63. Over de eventuele consequenties voor de overige elftallen hopen we binnenkort te kunnen berichten.

Marco Hanssen, Jeugdcoördinator Onderbouw SCO'63
Ouders die uitwedstrijden rijden zijn teambegeleiding en mogen blijven kijken
Algemeen - dinsdag 29 september 2020
Met de genomen maatregelen van het kabinet nemen ook de vragen toe. Het kabinet heeft bepaald dat er geen supporters meer worden toegelaten bij amateurwedstrijden. Veel ouders vragen zich af wat zij moeten doen als zij hun kind rijden naar een uitwedstrijd.

Op de website van de rijksoverheid valt te lezen:

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
Komende drie weken geen supporters bij amateurvoetbal; Sportkantines dicht
Algemeen - maandag 28 september 2020
Het kabinet heeft besloten om in ieder geval de komende drie weken geen supporters toe te staan bij het amateur- en het profvoetbal. Dit heeft premier Rutte vanavond bekend gemaakt.

Er zijn ook maatregelen getroffen met betrekking tot de sportkantines. Deze zullen de komende drie weken moeten sluiten. De regels zullen landelijk gelden. De nieuwe maatregelen worden over drie weken geëvalueerd.
Help! Een (mogelijke) coronabesmetting in mijn team
Voetbal - maandag 28 september 2020
Bij veel amateurvoetballers leeft de vraag: ‘Wat moeten we doen als er een (mogelijke) coronabesmetting is binnen het team en welke gevolgen heeft dit voor het spelen van wedstrijden?’
Als je als voetballer corona-gerelateerde klachten hebt, meld je dat direct bij de vereniging. Dit kan bij je trainer/coach zijn, of bij iemand van het bestuur. De vereniging doorloopt dan de stappen zoals vastgelegd in het KNVB-protocol.

Gaat er bij een positieve test binnen het team direct een streep door de wedstrijd? Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. De GGD bepaalt op basis van bron- en contactonderzoek de gevolgen voor de rest van het team. Als spelers tijdens een wedstrijd niet meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van een andere persoon verblijven, wat in de regel zo is, dan zal de GGD teamgenoten zien als “overige niet nauwe contacten”.
Deze spelers mogen blijven deelnemen aan wedstrijden, maar moeten hun gezondheidssituatie goed in de gaten houden en thuisblijven zodra een van de door de overheid genoemde klachten optreedt. Daarbij geldt: safety first, neem je verantwoordelijkheid!
De positief geteste speler neemt geen deel aan trainingen, wedstrijden en/of andere clubactiviteiten en volgt de richtlijnen die vanuit de GGD worden opgelegd.

Er bestaat onder voetbalploegen soms nog onduidelijkheid over het vervoer. Waarbij de vraag is: mogen mensen uit verschillende huishoudens bij elkaar in de auto stappen? Ja, dit is toegestaan.
Wanneer je met personen uit meerdere huishoudens plaatsneemt in één auto is vanuit de overheid het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder. Voor het vervoer in een bus/touringcar geldt de verplichting van het dragen van een niet-medisch mondkapje voor reizigers van 13 jaar en ouder.
Sportkantines mogelijk eerder dicht
Kantine - zondag 27 september 2020
De kans bestaat dat sportkantines binnenkort eerder dicht moeten. Het is een van de mogelijke maatregelen die besproken gaan worden op maandagavond. Bronnen van het RTL nieuws melden dat de voorzitter van de veiligheidsregio’s Hubert Bruls kantines in het weekend wil sluiten om 16:00 uur.

Het is niet duidelijk of de maatregel gaat gelden in heel Nederland of alleen in gebieden waar code oranje geldt. Een definitief besluit wordt pas volgende week verwacht.
Marco Hanssen nieuwe jeugdcoördinator
Voetbal - zaterdag 26 september 2020

Wij zijn verheugd te melden dat Marco Hanssen de functie gaat bekleden van jeugdcoördinator voor de onderbouw jeugd bij SCO’63.
Onderbouw zijn de welpen t/m jeugd onder 12 jaar.
Marco zal samen met een nader te benoemen jeugdcommissie structuur gaan geven aan de onderbouw , activiteiten gaan ondernemen en aanspreekpunt zijn voor ouders en trainers/leiders .
Wij hopen hiermee de onderbouw beter te structureren waarbij plezier een van de belangrijkste uitgangspunten is.

Het bestuur

Week van de scheidsrechter !
Voetbal - zaterdag 26 september 2020
Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

In de Week van de Scheidsrechter ontvangen alle ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters vanuit de KNVB een persoonlijk, digitaal bedankje voor hun inzet. Uiteraard worden ook de verenigingen en voetballers opgeroepen om coronaproof hun waardering uit te spreken richting de scheidsrechters. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij kun je denken aan een aardigheidje voor de scheidsrechter (verzorgd door beide teams), een mooie foto van het scheidsrechterskorps in de kantine, of misschien wel een nieuw tenue?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van (een deel van) de rekening.
Aangeschepte coronamaatregelen
Algemeen - vrijdag 25 september 2020
Rotterdam-Rijnmond: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle aan den IJssel, Goeree-Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Westvoorne

Voor het amateurvoetbal in bovenstaande regio’s betekenen deze aangescherpte maatregelen het volgende:

Vanaf 00:00 ’s nachts worden er geen nieuwe bezoekers meer toegelaten in de kantines en gaat de muziek uit. Uiterlijk om 01:00 ’s nachts gaan de lichten in de kantines aan en moeten deze sluiten.

Een meldplicht bij de gemeente voor samenkomsten met meer dan 50 personen, zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan speciale bijeenkomsten of feesten.
De begrenzing voor ‘gezelschappen’ van 50 personen geldt niet voor de sportsector, teams kunnen dus gewoon hun trainingen en wedstrijden blijven spelen. Ook toeschouwers mogen het complex betreden of naar binnen in de sporthal en/of kantines, ook als er dan meer dan 50 personen aanwezig zijn. Uiteraard dienen zij zich hierbij wel aan de overige maatregelen te houden zoals de onderlinge 1,5m afstand, looproutes, registratie, placering etc.
Voor u gelezen : Nafluiten - Gewoon je bek houden
Algemeen - vrijdag 25 september 2020
Voor u gelezen op VoetbalRotterdam.nl de column van Egbert Egberts, ervaren voetbal- en basketbalscheidsrechter:

Afgelopen weekend leidde ik, samen met aanstormend jong talent Manouk Voorwerk, voor het eerst sinds maanden weer eens een standaard basketbalwedstrijd. Zij die mij kennen weten, dat ik dit in het verre verleden op het hoogste niveau bij de vrouwen en op één na hoogste level bij de mannen heb gedaan. Met af en toe een tripje naar ‘een’ buitenland.

Terugkeer op club- en regioniveau verliep prima, maar een knieblessure, opgelopen bij het fluiten van een voetbalwedstrijd tijdens de Voetbal Rijnmond Cup, gooide in de herfst van het afgelopen seizoen roet in het eten. Mijn loopbaan leek alsnog voorbij. Maar een wonderbaarlijk herstel tijdens de coronaviruscrisis zorgde ervoor dat ik – tot mijn grote verrassing – de fluit weer kon oppakken. En voorzichtig zet ik weer stappen in de goede richting.

De NBB is net als de KNVB duidelijk in haar richtlijnen met betrekking tot de vereisten om een sportwedstrijd veilig te laten verspelen. Net als de voetbalbond gaat de basketbalbond uit van het gezond verstand van de bestuurders van de sportclubs en hun leden. De sportclubs hebben vrijwel allemaal op hun websites protocollen geplaatst waar hun vrijwilligers, hun actieve leden en de bezoekers van hun wedstrijden en clubactiviteiten zich aan moeten houden.

Maar dan gaat men er wel vanuit dat hun vrijwilligers, hun actieve leden en de bezoekers van hun wedstrijden en clubactiviteiten überhaupt (enig) verstand hebben…

Lees verder >>
Loting eerste ronde Palace Casino Cup bekend
Senioren - dinsdag 22 september 2020
Afgelopen maandagavond is er bij RTV Rijnmond geloot voor de bekende VoetbalRijnmond Cup. Het toernooi, dat wordt georganiseerd door VoetbalRotterdam.nl, werd afgelopen seizoen door corona niet afgemaakt en zal binnenkort weer opnieuw aanvangen.
SCO'63 ZA1 heeft het niet echt getroffen bij de loting voor de eerste ronde, op 3 november zal men naar Ridderkerk af moeten reizen voor een wedstrijd tegen eersteklasser RVVH. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat er voor een stunt gezorgd wordt.
Alle informatie over dit toernooi kunnen jullie vinden op www.voetbalrijnmondcup.nl. Hierop zullen later deze week ook de lotingen van de andere categorieën verschijnen.
Contributie via ClubCollect
Algemeen - maandag 21 september 2020

Wat later als normaal ontvangt u binnenkort het verzoek om de verschuldigde contributie voor seizoen 2020/2021 weer te voldoen.
De inning van de contributie gaat zoals de afgelopen jaren via ClubCollect
Wij verzoeken u hier z.s.m op te reageren en als er vragen zijn deze via de mogelijkheid ticket aan ons te stellen.

Lees verder >>
KNVB gaat vijfde klasse in zaterdagvoetbal invoeren
Voetbal - zondag 20 september 2020
De KNVB heeft aangekondigd, dat er een bijzondere stap aankomt: er komt in het district West II (en ook in West I) een zaterdagse vijfde klasse in het standaardvoetbal. Met ingang van komend seizoen is er daarom ook een degradatieregeling voor de vierde klasse aangekondigd.

Met ingang van het seizoen 2021-2022 wordt in de districten West I en West II op zaterdag een vijfde klasse toegevoegd aan de voetbalpiramide. De afgelopen jaren is het aantal vierde klasse teams sterk toegenomen en verwachten wordt dat deze trend zich doorzet. De KNVB constateert in toenemende mate -als gevolg van de onderlinge forse krachtverschillen – dat grote uitslagen terugkeren, wat niet bijdraagt aan een aantrekkelijke competitie voor alle deelnemers.

Door de groei van het aantal poules in de vierde klasse werd ook de kans op promotie naar de derde klasse steeds kleiner. Om iedereen een aantrekkelijke en passende competitie aan te kunnen bieden is daarom besloten tot de invoering van een zaterdag vijfde klasse in West I en West II per seizoen 2021-2022.

In het huidige seizoen is een aangepaste promotie-/degradatieregeling van toepassing, waarbij in elk van de negen huidige poules drie teams vanuit de vierde klasse degraderen naar de nieuw te vormen vijfde klasse. Op basis van het huidige aantal teams wordt er gestart met in ieder district twee poules.
Voor u gelezen : Nafluiten - Biertje ?
Algemeen - vrijdag 18 september 2020
Voor u gelezen op VoetbalRotterdam.nl de column van Egbert Egberts, oud-scheidsrechter:

Zelf ben ik een speciaal-bierdrinker. Van tijd tot tijd een trappist, een regionaal brouwsel of een seizoenbiertje. Of een ‘nieuw-in-het-assortiment’ pilsje. Waarbij meteen aangetekend moet worden, dat een pilsje bier is maar niet alle biersoorten pils zijn.

In de categorie ‘supermarktbieren’ gaat mijn voorkeur uit naar Hertog Jan of Bavaria. Ik weet het: smaken verschillen. Ik schrijf dit niet op om een discussie uit te lokken over het lekkerste bier. Ofschoon je uiteraard mag vinden wat je ervan vindt. Nee, ik heb er een aanleiding voor om er een column over te tikken. En omdat genomen besluiten over drankconsumpties meestal wel tot verschil van mening leiden.

Ik ben regelmatig te gast bij een vereniging, waar bezoekers aan de bar kunnen kiezen uit verschillende merken bier. Los van enkele soorten van de tap kan men ook een keuze maken uit diverse merken flesjes bier. Denk aan Grolsch, Amstel, Heineken, Hertog Jan, Budweiser, Palm en Jupiler. Dit is door de jaren heen zo gegroeid. En de verschillende merknamen werden geleverd door een lokale slijter. Tegen gebruikelijke winkelprijzen. Soms in de aanbieding, maar meestal niet. En de betreffende slijter sponsorde een symbolisch bedrag waarvoor hij tevens een reclamebord langs het hoofdveld kreeg. Het bord was duurder dan de geste, laat ik het daar maar op houden. de club werd er niks wijzer van. En inkoop-technisch was de deal natuurlijk een ramp.

Lees verder >>
Tweede wedstrijddag 7 tegen 7 competitie
Senioren - dinsdag 15 september 2020
Aanstaande vrijdag 18 september is er de tweede wedstrijddag van onze 7 tegen 7 competitie. De eerste speelronde heeft aangetoond dat sommige teams zich aardig hebben versterkt, dus wellicht gaat er een ander team dit jaar met de sportieve eer strijken. Verder is reeds duidelijk geworden dat dit seizoen binnen beide poules de verhoudingen wel eens heel anders kunnen gaan liggen en dat er het komend seizoen vele spannende wedstrijden zullen gaan volgen. We nodigen jullie dan ook graag uit om dat deze vrijdagavond met eigen ogen te komen aanschouwen.
KNVB: ‘Terug naar drie wissels in amateurvoetbalcompetitie’
Voetbal - vrijdag 4 september 2020
In tegenstelling tot het profvoetbal zijn er komend seizoen bij de amateurs, zoals te doen gebruikelijk, slechts drie wissels toegestaan.
Vanwege de druk op de (internationale) speeldagenkalender is bij de profs voor het komende seizoen een uitzondering gemaakt en mag er vijf keer worden gewisseld. Dit is dus niet van toepassing op de competities van het amateurvoetbal.
Voor alle duidelijkheid : in de poulefase van de districtsbeker mogen de amateurs nog wel vijf keer wisselen !
Voor u gelezen : Nafluiten - Scheefstand
Algemeen - donderdag 3 september 2020
Voor u gelezen op VoetbalRotterdam.nl de column van Egbert Egberts, oud-scheidsrechter:

De competities gaan weer beginnen. Voor de KNVB beker werd her en der al afgetrapt, maar na een aantal maanden droog gestaan te hebben gaan ook de diverse regio’s weer met hun poule-indelingen van start.
Niet dat alles bij het oude is. Integendeel zelfs. Het is ook maar de vraag of de competitie 2020-2021 gaat verlopen zoals alle andere competities voor die van 2019-2020. Want hier en daar waart het Coronavirus nog steeds rond, of steekt weer de kop op. En dan kan en mag er niet worden gevoetbald.

Ook kan het Coronavirus invloed hebben op het verloop van de bekercompetities. De KNVB plant de schema’s vrij strak in om een over het gehele seizoen verspreid aanbod van wedstrijden te kunnen laten verspelen. Bovendien worden bekende regiocups tussen de ‘bedrijven’ door ingepland. Het is maar de vraag, en wat mij betreft is het ook een zorg, of alles met elkaar matcht, én of er geen scheefstand gaat ontstaan.
‘Scheefstand’. De nachtmerrie van de KNVB en organisaties van voetbalevenementen. Vooral als de ongelijke aantallen gespeelde wedstrijden uit de bocht gaan gieren. Want wat doe je, als de competitie-, de cup- en de bekerwedstrijden zorgen voor een forse deuk in de planning? En wellicht zelfs niet meer te verspelen zijn? Ga je dan, net als bij cricket bijvoorbeeld, op basis van bepaalde gemiddelden tussen- en eindstanden bepalen? Leidt dit dan niet uiteindelijk tot een vorm van ‘competitie-vervalsing’?

Een eerlijk wedstrijdenverloop kan alleen plaatsvinden op basis van gelijke kansen. Wie anders beweert heeft het wat mij betreft mis. We gaan het zien. Ondanks de onzekerheden heb ik er zin in. Jullie ook?
Wijzigingen invullen digitaal wedstrijdformulier
Algemeen - zaterdag 29 augustus 2020
Het gehele amateurvoetbal werkt sinds een aantal jaar met het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Op dit moment kunnen naast leden ook sommige niet-leden het mDWF invullen. Dit laatste is niet wenselijk. De KNVB vindt het belangrijk dat alleen seniorenleden van de KNVB toegang hebben tot de gegevens op het mDWF. Vanaf het seizoen 2020/’21 gaat er in de werkwijze met het mDWF daarom iets veranderen: alleen leden die de leeftijdscategorie Senior hebben kunnen het mDWF nog invullen.

De KNVB hecht er belang aan dat iemand secuur omgaat met de persoonsgegevens op het mDWF. Daarnaast baseert de KNVB zijn competitie-indelingen op een juiste invoer van deze gegevens. Zij vinden dit een grote verantwoordelijkheid, vandaar dat ze het van belang vinden dat een Senior lid deze gegevens invult en dat hij/zij aanspreekpunt is voor de gegevens op het formulier.

Jeugdspelers in de leeftijdscategorie tot en met 'Onder 19' hebben niet meer de mogelijkheid en niet meer de verantwoordelijkheid voor het inzien en invullen van de spelersopgaaf op het mDWF.

Lees verder >>
Bedankt
Algemeen - donderdag 27 augustus 2020
Langs deze weg, wil ik iedereen bedanken voor de kaarten en bloemen, n.a.v. het overlijden van mijn man Gerard van Emmerik.
Bedankt, namens Gerda van Emmerik.
KNVB publiceert bekerbesluiten
Voetbal - maandag 24 augustus 2020
Zoals bekend start het komend weekend de bekercompetitie van het seizoen 2020/’21 in het veldvoetbal.

Wellicht hebben jullie vragen over de reglementen en besluiten.
In de Bekerbesluiten is het antwoord te vinden op vragen als bijvoorbeeld:

* Hoeveel gaan er door in onze poule ?
* Wat moeten we doen na een gelijke stand na 90 minuten ?
* Wordt er bij de poulewedstrijden bij een gelijk aantal punten met doelsaldo gewerkt ?

Hier zijn alle Bekerbesluiten Veldvoetbal voor het seizoen 2020/’21 te vinden.: https://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/regelgeving/bekerbesluiten-veld
Complete competitieprogramma bekend !
Voetbal - zaterdag 22 augustus 2020
De KNVB heeft vanochtend de nummering voor het competitieprogramma van zowel de A- als de B-categorie vrijgegeven en dit zowel voor het zaterdag- als het zondagvoetbal gedaan.
Deze is te vinden op Voetbal.nl en de diverse apps. Hierdoor is nu het complete bekerprogramma en competitieprogramma voor he seizoen 2020/2021 bekend. Het bekerprogramma staat er al en we zullen het eerste gedeelte van het competitieprogramma binnenkort ook bij het programmagedeelte op onze website vermelden.
KNVB maakt competitie-indeling B-categorie bekend
Voetbal - vrijdag 21 augustus 2020
De KNVB heeft de competitie-indelingen voor de B-categorie bekend gemaakt. In de Voetbal.nl App en uiteraard op de Voetbal.nl-website zijn de indelingen per elftal te vinden.

Naast de reeds gepubliceerde indelingen maakt de KNVB de komende periode nog meer indelingen bekend. Zie hiervoor onderstaand schema voor zowel de A- als de B-categorie..

CATEGORIE A

* Publicatie nummering competitie categorie A is op 22 augustus 2020
* Start bekercompetitie categorie A is in het weekend van 29/30 augustus
* Start competitie categorie A is in het weekend van 19/20 september

CATEGORIE B

* Publicatie wedstrijdprogramma categorie B is op 22 augustus 2020
* Start bekercompetitie categorie B is in het weekend van 29/30 augustus
* Start competitie categorie B is in het weekend van 19/20 september

eerstvolgende competitiewedstrijd
zaterdag 10 oktober 2020
Piershil 1-SCO'63 ZA1
Molendijk 31
PIERSHIL
uitslagen en stand

vrijdag 25 september 2020
Estranxeiros - Golden Oldies1-1
Jordens - KVDZ6-3
Icons - Niet te Kloppen2-4
FC Knudde - Lazio Coma1-12
Sporting Beer - N.T.O.3-7
Team Cultieflex - Team Laco/Nooteboom1-3
Vitae Pijnbestrijding - Hangover 961-1
Voetbalteam NTS - PokerStars7-1
FC Baco - Bakro International Transport2-4
Northside - Glashandel Hamerslag2-7
zaterdag 26 september 2020
Hekelingen JO10-3 - SCO'63 JO10-13-3
Spijkenisse JO13-5 - SCO'63 JO13-1G6-2
SCO'63 MO15-1 - VRIJVrij
Poortugaal JO8-4 - SCO'63 JO8-12-7
Brielle JO9-1 - SCO'63 JO9-18-6
ZBVH 1 - SCO'63 ZA13-1
Smitshoek 6 - SCO'63 ZA26-0
NBSVV 2 - SCO'63 ZA33-1
Barendrecht 17 - SCO'63 ZA45-7
Steeds Hoger 7 - SCO'63 ZA51-1
zondag 27 september 2020
SCO'63 ZO2 - Blijdorp 54-3
SCO'63 ZO3 - Victoria'04 45-3

6-11-2020Bingo (Geannuleerd)
13-11-2020Algemene Ledenvergadering

Clubscheidrechters M/V
Kantinemederker M/V
Onderhoud medewerker/sters