Nieuws
Opschoondag 2019
Namens de onderhoudsploeg en het bestuur willen wij iedereen bedanken die ons hebben geholpen met diverse karweitjes waar wij niet aan toegekomen zijn, het ziet er weer opgeknapt uit.

Vanaf 8 uur werden de eerste handjes uit de mouwen gestoken. De keuken, kleedkamers en bestuurskamer zijn weer spik en span dankzij de inspanning van Linda Adriaanse, Joos, Mark, Janet, Miranda, Frans, Patricia, Erik en Linda Kraaijeveld.

Door de inspanning van Conard, Arno en Marcel doen ook alle geluidsboxen in de kantine het weer. De plantenbakken voor het wedstrijdsecretariaat en alle doelen zijn weer netjes gerepareerd door Jan. In de bestuurskamer en wedstrijdsecretariaat zijn aluminium jaloezieën opgehangen, wat mogelijk is gemaakt door de gulle gift van onze trainer Cor Boekholt. ook de zonnewering aan de buitenkant zijn weer toonbaar gemaakt door Peter en Cor.

In en om het complex is er nog veel zwerfvuil opgeruimd door onze jonge telgen Sem Leijen en Nigel en Roan de Gelder. Verder zijn er nog diversen zaken aangepakt door Jaap, Mark en Ferry. Het terras ziet er ook prachtig uit door de nieuwe zeilen gesponsord door LTO Benelux. De zeilen zijn gemaakt en opgehangen door Les Kreike, met de hulp van Leo, Leon en Wout.

Rond het middaguur was de lunch weer super verzorgt met als extra de traditionele nieuwe haring getrakteerd door Janet van der Spek. Al met al een zeer vruchtbare en zeer gezellige dag, die rond de klok van half 5 werd afgesloten met een welverdiend drankje.
Algemeen - zondag 7 juli 2019