Nieuws
SCO'63 op zoek naar voetbaltalenten!
We hebben ook plaats voor enthousiaste jongens en meisjes voor de JO-9, JO-10, JO-11 en de JO-12. Wat we helaas nog niet hebben bij onze vereniging, en waar we in willen investeren, zijn elftallen vanaf JO-14 tot hoger. Het is jammer dat we geen bovenbouw hebben. We zouden graag weer elftallen hebben zodat we in de selectie elftallen van SCO ‘63 weer onze eigen jeugd kunnen laten doorstromen. Dat is nu niet het geval er is goed geïnvesteerd in de jeugd door de voetbalschool op te zetten, maar voordat die kinderen de leeftijd hebben om naar de selectie te gaan duurt dat in principe te lang. We hebben nu een gat in leeftijden en elftallen.

We zijn op zoek naar jongens en meiden die leuk kunnen voetballen of willen leren voetballen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar. Kom eens bij onze vereniging kijken en doe eens vrijblijvend mee aan een training. Bekijk dan of SCO’63 een vereniging is die bij je past. Ieder geval is onze boodschap: BIJ ONS KUNT u TERECHT.

De Voetbalschool van SCO 63 traint elke woensdagavond op Sportpark Oostbroek. En de rest van de jeugdelftallen trainen op maandag- en woensdagavond vanaf 18.30 tot 19.30 uur.

Heeft u(w kind) belangstelling, neem dan vrijblijvend contact op met de vereniging.


VV SCO ‘63

Plaatweg 2

3202 LB Spijkenisse

0181-611872

Email: Secretariaat@sco63.nl

www.sco63.nl
Jeugd - zondag 23 mei 2021