Nieuws
KNVB beslist op 1 juni over RegioCup; Indelingen 31 mei bekend
De samenstelling van teams mag gedurende de Regiocup wisselen. Enige vereiste is dat spelers dit seizoen ingeschreven staan als lid van jouw vereniging én dat ze uitkomen in de juiste leeftijdscategorie. Mocht er op één van de speeldagen geen wedstrijd gepland staan voor één van de ingeschreven teams van jouw vereniging, staat het iedereen natuurlijk vrij in onderling overleg een oefenwedstrijd te organiseren.

Als hulpmiddel hiervoor kun je de ‘lijst vrije teams’ in Sportlink Club gebruiken. De komende week worden de details uitgewerkt als het gaat om de precieze wedstrijdorganisatie, waaronder het aanstellen van scheidsrechters. Zodra hier meer duidelijk over is, informeren we jullie.

De KNVB-medewerkers kijken er enorm naar uit toch nog een competitie te kunnen organiseren. Met uiteindelijk doel het bieden van voetbalplezier aan zo veel mogelijk jeugdvoetballers. We hopen dat verenigingen die deelnemen aan de KNVB Regiocup ditzelfde doel nastreven. Laten we er gezamenlijk voor gaan zorgen dit vervelende seizoen toch nog mooi af te sluiten!

Zoals het er nu uitziet volgt er op dinsdag 1 juni een persconferentie waar het demissionair kabinet de eventuele versoepelingen van stap 3 van het openingsplan aankondigt. Direct na die persconferentie neemt de KNVB een definitief besluit over het spelen van de KNVB Regiocup voor de jeugd.

Tijdens de beoogde speelweekenden van de KNVB Regiocup staan verschillende Oranjefestivals gepland én op 12 juni vindt de eerste Nationale Voetbaldag plaats. Omdat die activiteiten in de basis geen wedstrijdactiviteiten met zich meebrengen, kunnen zowel de Oranjefestivals als de Nationale Voetbaldag goed samenvallen met de KNVB Regiocup.
Junioren - woensdag 26 mei 2021