Nieuws
Niemand buitenspel, ook als er even geen geld is
Check in 2 minuten waar jij recht op hebt

Geldfit helpt jou om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de check en ontdek in 2 minuten of je in aanmerking komt voor regelingen om te kunnen en blijven voetballen. Bijvoorbeeld een fonds die je contributie helpt betalen of misschien zelfs een bijdrage voor nieuwe voetbalschoenen. Ook zie je welke andere manieren er zijn om meer grip te krijgen op je geldzaken. Iedereen kan de check doen, je hoeft geen klant te zijn van ING of lid van KNVB. De gegevens van de test worden niet gebruikt voor andere doeleinden en worden niet bewaard.
Link naar Geldfit : https://geldfit.nl/voetbal/

Wil je hulp van een financieel contactpersonen?

Het kan om verschillende redenen best lastig zijn om uit te zoeken op welke voorzieningen je recht hebt. Hulp is dan zeer welkom van iemand die de weg weet te vinden. Daarom introduceert de ING op zoveel mogelijk amateurclubs een 'financieel contactpersoon'. Bij jouw club is bekend wie de financieel contactpersoon is.

Heeft jouw club nog geen financieel contactpersoon of ben je nog niet aangesloten bij een club? Dan kan je contact opnemen met onze landelijke coördinator.

Landelijk coördinator Financieel Contactpersoon:
René Pott
rene.pott@ing.com
Tel: 06-55823178

Jeugd - zaterdag 23 juli 2022