Nieuws
De wedstrijdstatistieken aanvullen in Voetbal.nl-app
De teammanager kan bij elke uitslag van het eigen team (officiële wedstrijden) doelpuntenmakers en wissels van het eigen team invoeren.

1. GEEF TOESTEMMING EN ZICHTBAARHEID

Voor deze functionaliteit is toestemming voor het gebruik van je naam bij wedstrijdstatistieken nodig. Je naam wordt dan gekoppeld aan gebeurtenissen tijdens wedstrijden, waaronder opstellingen, doelpuntenmakers, wissels, gele en rode kaarten. Jouw naam wordt pas zichtbaar in het wedstrijdverloop en –statistieken als je het Zichtbaarheidsniveau op Normaal of Beperkt hebt staan. Zorg dus voor de juiste instellingen.

2. ZORG DAT JE GOED GEKOPPELD BENT

Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team komen in het wedstrijdverslag. Beschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar kan jij geen toestemming geven om met jouw naam in de wedstrijdstatistieken te komen? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

3. TEAMMANAGERS

De basis van de wedstrijdstatistieken zijn de gebeurtenissen die de scheidsrechter van de wedstrijd invult. Om de statistieken helemaal compleet te maken, kunnen teammanagers deze informatie aanvullen en verrijken. Hierdoor worden deze nog completer en beter.

Ben jij de aanjager van jouw team? Word dan teammanager!
Algemeen - zaterdag 11 februari 2023