Nieuws
Wedstrijdverslag van jouw team
Met de juiste instellingen voor jouw account kom jij in het wedstrijdverslag.

1. GEEF TOESTEMMING EN ZICHTBAARHEID
Voor deze functionaliteit is toestemming voor het gebruik van je naam bij wedstrijdstatistieken en in wedstrijdverslagen nodig. Je naam wordt dan gekoppeld aan gebeurtenissen tijdens wedstrijden, waaronder opstellingen, doelpuntenmakers, wissels, gele en rode kaarten. Jouw naam wordt pas zichtbaar in het wedstrijdverloop, –statistieken en -verslag als je het Zichtbaarheidsniveau op Normaal of Beperkt hebt staan. Zorg dus voor de juiste instellingen.

Geef hiertoe toestemming in de Voetbal.nl-app. Voor deze functionaliteit moet je toestemming geven voor het gebruik van je naam in de automatisch gegenereerde wedstrijdverslagen en het plaatsen op Voetbal.nl en de mediakanalen van DPG Media.

2. ZORG DAT JE GOED GEKOPPELD BENT
Alleen KNVB-leden die onderdeel zijn van het team komen in het wedstrijdverslag. Beschik jij wel over een Voetbal.nl-account, maar kan jij geen toestemming geven om met jouw naam in wedstrijdverslagen te komen? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld. Doe hiervoor de koppelcheck. Beschik jij namelijk wel over een Voetbal.nl-account, maar kan je jouw naam en eventueel foto niet tonen aan anderen? Dan is jouw account waarschijnlijk niet goed gekoppeld.

3. TEAMMANAGERS
De basis van de verslagen zijn de gebeurtenissen die de scheidsrechter van de wedstrijd invult. Om de wedstrijdverslagen helemaal compleet te maken, kunnen teammanagers deze informatie aanvullen en verrijken. Hierdoor worden de wedstrijdverslagen nog completer. Als teammanager beschik je namelijk over aanvullende mogelijkheden binnen Voetbal.nl. Ben jij de aanjager van jouw team? Word dan teammanager!

4. WEDSTRIJDSTATISTIEKEN AANVULLEN
De teammanager kan verder bij elke uitslag van het eigen team (officiële wedstrijden) doelpuntenmakers en wissels van het eigen team invoeren. Deze gebeurtenissen worden gebruikt voor het maken van de wedstrijdverslagen

5. OPSTELLINGEN
Maak het wedstrijdverslag compleet door de opstelling toe te voegen. Hoe doe je dat? Teamleden (spelers en stafleden) kunnen voor hun eigen team de opstelling invoeren in de wedstrijdzaken-app. De spelersopgaaf is in te vullen door een teamlid, speler of staflid, van 18 jaar of ouder die hiervoor de juiste rechten binnen de wedstrijdzaken-app heeft.

6. WEDSTRIJDVERSLAG
De wedstrijdverslagen zijn te vinden op de website van de verschillende regionale titels van DPG Media, zijn beschikbaar op de homepage van Voetbal.nl én bij de uitslag van de wedstrijd in de app.
Voetbal - donderdag 9 november 2023